Cum s-a drogat Tudor Gheorghe cu heroină! Poveste uluitoare din America

Renumitul artist, muzician, actor și poet Tudor Gheorghe, ajuns acum la 75 de ani, a trăit în SUA o situație incredibilă. Mai exact, a povestit că a fost drogat cu heroină.

”Eram la un prieten în Long Island. Ne-am întâlnit într-o seară, erau și doi doctori, plecați din România. A venit vorba de drogați și de chestii d-astea. I-am zis că i-am văzut cum erau vai de mama lor. Și m-au întrebat: ”Vrei să vezi cum e?!”. Curiozitatea, normal. Era heroină. Și m-au injectat.

Nebunia este că i-am pus să mă filmeze. Stăteam de vorbă, apoi, dintr-odată mi s-a rupt filmul. M-am dus să mă culc, casă americănească, living jos, dormitoare sus. Am urcat, dar în loc să mă duc în dormitor, dezbrăcat în pielea goală, m-am culcat în cadă! Dădeam din mâini. Ultima imagine pe care am văzut-o știu că era cum ninge. M-am trezit cu o sete și o foame de dulce.

Mi-am revenit după 48 de ore, ca actor trebuia să știu experiența asta. Dumnezeu să vă ferească, zic, copilașii de chestia asta! Am fost nebun să-o fac, totuși, dar asta a fost”, a povestit îndrăgitul cântăreț la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu Ioanițoaia” de la GSP.

Citește și

Îi merge mintea la afaceri! În ce nou proiect s-a implicat George Țucudean și cât a investit

No Comments Yet

Comments are closed