Cum pregătește Dinamo meciul cu Poli Iași: „Roșu sau alb”

Dinamo a pus în vânzare azi biletele pentru meciul cu Poli Iași, în etapa #5 din play-off-ul ligii secunde, marți de la 20:00.

Clubul a venit ulterior și cu o solicitare pentru suporterii care vor asista la meci de la Tribunele 1 și 2 : aceea de a fi îmbrăcați în alb-roșu.

„Câinii” au inițiat în ultima vreme mai multe acțiuni de implicare a fanilor, cum ar fi seria Dinamo Fanzone, și și-au upgradat considerabil prezența pe rețelele de socializare.

„DĂM CULOARE TRIBUNELOR”

Coloristica stadionului, și implicit a vestimentației suporterilor, este foarte importantă pentru un club de fotbal. Peluza Cătălin Hîldan reprezintă un etalon cultural pentru respectarea acestor norme, fapt dovedit de marea frumoasă de tricouri și geci negre din galeria noastră la meciul împotriva rivalilor.

Clubul Dinamo București dorește să extindă aspectul coloristic și la Tribuna I și II, începând cu meciul împotriva formației Politehnica Iași, meci programat marți, 25 aprilie, pe Stadionul „Arcul de Triumf”.

Așadar, încurajăm toți suporterii de la Tribuna I și II să se prezinte la stadion îmbrăcați cu haine având culorile principale ale clubului Dinamo București: ROȘU ȘI ALB! Vom avea 5 tricouri semnate de jucători dinamoviști de acordat în Tribună pentru suporterii cei mai frumoși din România!

Singura condiție pentru a avea șansa de a câștiga unul din tricouri este să fii îmbrăcat în roșu sau alb la stadion! Împreună, vom crea în continuare momente de neuitat și plăcute din punct de vedere estetic, alături de cei mai frumoși fani din România!”, au scris dinamoviștii pe pagina oficială.

Bilete la Dinamo – Poli Iași:

Biletele pot fi folosite atât digital (de pe telefon sau tabletă), cât și fizic (printate) la punctele de acces de la stadion.

VIP: 120-150 ron
Tribuna 1: 50-70 ron
Tribuna 2: 40-50 ron
Peluze: 30 ron

Citește și

Ungaria cu ochii pe noi: „Polonia și România își construiesc două dintre cele mai puternice armate din Europa”