Cum pregătește Dinamo derby-ul cu FCSB, decizie de ultimă oră a lui Stoican

Dinamo și FCSB se întâlnesc duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00. Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul ”câinilor”, a programat un meci amical în săptămâna partidei!

În această seară, de la ora 20:00, pe Arena Națională, este programat FCSB – CFR Cluj, derby-ul începutului de an în Liga 1.

Amical cu Popești Leordeni

Roș-albii se pregătesc de astăzi exclusiv pentru etapa de duminică din Ștefan cel Mare, cu FCSB. Flavius Stoican a fixat fie unul, fie două ședințe de antrenament în fiecare zi, dar a și antamat un meci de verificare la mijlocul săptămânii.

Adversara va fi CS Popești Leordeni, locul secund în seria C3 din Liga 3, iar partida se va disputa pe arena din Ștefan cel Mare, miercuri, de la ora 14:30.

Cu această ocazie, Flavius îi va testa și pe cei nou veniți, va mai lega relațiile de joc. Apoi, sâmbătă, ”câinii” intră în cantonament pentru disputa cu rivalii.

Flavius Stoican și Mihai Stoica aprind derby-ul

La finalul eșecului cu FC Argeș, scor 1-2, Flavius Stoican a trimis unele ”înțepături” la adresa rivalei FCSB, după ce MM Stoica se arătase surprins zilele trecute de subțirimea campaniei de achiziții a dinamoviștilor.

”Am văzut declarațiile lor despre jucătorii noștri, am văzut că cei de la FCSB au spus că suntem vai de capul nostru, vom vedea ce se va întâmpla la meciul direct”, a reacționat Flavius Stoican.

Citește și

Dinamo, atac dur la adresa lui Marcel Bîrsan: ”A pozat”