Cum poate salva Loți Boloni un sezon fantastic

Curat ghinion! Ladislau Boloni a făcut minuni în acest sezon la Atwerp, dar finalul a fost unul de coșmar pentru formația românului care a încheiat campionatul pe 4. Mai ales că ar fi putut prinde direct cupele europene, acum va trebui să joace mai întâi un baraj pentru preliminariile Europa League. Și aceasta pentru 10 minute!

Antwerp a fost învinsă, duminică seară la Brugge, scor 2-3. Antwerp a întors de la 0-1, a condus cu 2-1 în deplasare, dar a cedat în final şi acum trebuie să mai joace un baraj cu câştigătoarea celuilalt play-off, Charleroi sau Kortrijk. Charleroi este echipa ce l-a împrumutat pe Parfait Mandanda la Dinamo.

”Desigur că sunt dezamăgit. Dacă joi eram deprimat după eşecul cu Gent, acum am un sentiment neplăcut, de insatisfacţie. Am pierdut o excelentă ocazie de a termina pe locul al treilea. Dar viaţa merge mai departe. Am cerut un miracol şi chiar l-am simţit pentru un moment. Numai că viaţa nu e formată doar din minuni, ci şi din greşeli şi decepţii”, a evaluat Loți situația.

”Trebuie să ne concentrăm pe următorul baraj, însă pentru mine play-off-ul e deja un mare succes. Un club care acum doi ani era în liga secundă a terminat în elită pe locul 4, aproape de podium, peste aşteptări”, a concluzionat Bölöni.

Citește și:

Festival 100% verde