--> -->

Cum poate face rost Dinamo de mai mulți bani de la LPF: tot cu suporterii înainte!

Directorul de imagine al LPF, Marius Mitran, a anunțat că echipele din Superliga vor fi motivate financiar să aducă spectatori mulți la stadion.

Stadioanele din Superliga au început să se repopuleze după ce în prima divizie au reapărut cluburile de tradiție. Numărul crescut al spectatorilor va aduce venituri considerabile echipelor gazdă, potrivit anunțului făcut de Marius Mitran.

Mai exact, deținătorul drepturilor TV pune la bătaie suma de un milion de euro.

Oficial al LPF: „Deținătorul de drepturi media va veni cu o suplimentare”

Reprezentantul LPF Marius Mitran a anunțat că deținătorul drepturilor TV pentru Superliga va oferi un milion de euro echipelor care vor avea cei mai mulți spectatori în următorul sezon.

Astfel, cluburile vor avea o motivație suplimentară să își convingă fanii să ia drumul stadionului în loc să privească jocurile la televizor.

„Începând din sezonul viitor, pentru toate echipele va conta numărul de spectatori, deținătorul de drepturi media va veni cu o suplimentare de un milion de euro pentru echipele care aduc un anumit număr de spectatori. E important să ai capacitatea de a aduce cât mai mulți.

(n.r. despre inițiativa ca echipele care joacă în cupele europene să nu se întâlnească între ele în primele etape) A fost, apoi a rămas doar echipa de Champions League, echipele care au jucat Conference s-au întâlnit între ele. Nu știu dacă e un avantaj, după aia, din etapa a 6-a, riști să le iei pe toate”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

”Câinii” ar vrea să vândă 15.000 de abonamente

În următorul sezon de Superliga vor participa echipele Farul Constanța, FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Rapid, Sepsi Sf. Gheorghe, FC U Craiova, Petrolul Ploiești, FC Voluntari, U Cluj, AFC Hermannstadt, FC Botoșani, UTA, Poli Iași, Oțelul Galați și Dinamo.

De exemplu, președintele dinamovist Andrei Nicolescu a făcut apel deunăzi la suporterii ”câinilor” să achiziționeze foarte mult abonamente, din momentul în care acestea se vor pune în vânzare. El a menționat numărul, record, de 15.000!

Astfel, a promis el, echipa va juca etapă de etapă pe Arena Națională, la partidele de pe teren propriu.

Citește și

Anca Țurcașiu la 53 de ani: „Fără carne, lactate, zahăr, fructe și pâine. Trăiesc cu puțin”