--> -->

Ionuț Negoiță oferă soluții: ”Ar fi ideal”

Ionuț Negoiță (48 de ani) spune că Dinamo trebuie să găsească urgent un investitor care să mențină echipa în Liga 2.

Dinamo a retrogradat pentru prima dată de la înființare. Clubul se află în insolvență, are datorii de 7 milioane de euro, iar multe voci susțin că soluția ideală ar fi un restart din Liga 4. Fostul finanțator Ionuț Negoiță are altă părere.

”Se adună niște bani multișori”

”Nu știu dacă e cea mai bună variantă. Asta înseamnă timp. Sunt cheltuieli și în Liga 4, apoi în Liga 3. Asta în cazul în care promovezi succesiv. Se adună niște bani multișori.

Ideal ar fi ca Dinamo să rămână în viață, în Liga 2, să reușească să taie datoriile și să își facă un lot bun pentru a promova. Pentru asta trebuie să aibă măcar un sponsor care să se implice cu bani.

E foarte ciudat. Pe mine m-au criticat mulți ani, în condițiile în care eu aduceam bani de acasă. Cea mai mare problemă e lipsa stadionului”, a spus Ionuț Negoiță, la Pro Arena.

Face pace cu fanii lui Dinamo

În iunie 2019, ultrașii lui Dinamo au creat un adevărat haos în fața hotelului deținut de Ionuț Negoiță. Fostul finanțator a trecut peste acel moment.

”Suporterii au plecat după fentă. S-au lăsat păcăliți de unii care n-au nicio treabă. Fanii au tot dreptul să fie supărați. Eu am venit la Dinamo pentru suporteri, pentru spiritul lor. Ei dau farmec clubului, deși uneori fac și rău. Există și reversul medaliei, dar asta este. Lucrurile trebuie luate la pachet.

În rest, am lăsat clubul pe mâinile altora. Mă doare, dar nu am ce face. Mi-aș fi dorit ca Dinamo să facă performanță. Poate mergeam și eu al meciuri prin Europa, să fiu mai relaxat față de perioada în care eram finanțator”, a mai spus Ionuț Negoiță.

Citește și

Guvernul cere anularea carnetului de revoluționar al lui Ion Iliescu