--> -->

Cum l-a ”trădat” Bălănescu pe Rednic: ”Nea Mircea, știi clauza aia?!”

Dinamo a fost învinsă de FC Voluntari, scor 1-2, în prima etapă a returului, echipa lui Mircea Rednic adunând 13 meciuri fără victorie, răstimp în care a bifat doar două remize.

Florin Prunea a povestit un episod din 2019, când Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo de fostul director general Bogdan Bălănescu, în urma unui episod controversat. Între timp, în vara 2020, Bălănescu a ajuns la Voluntari, savurând succesul de aseară, imediat după fluierul final, alături de Liviu Ciobotariu.

Cum l-a dat afară pe Rednic

Pe vremea când ocupa funcția de director general al lui Dinamo, actualul conducător al lui FC Voluntari, Bogdan Bălănescu, a fost cel care l-a dat afară pe Mircea Rednic.

Mai exact, acesta doar i-a adus la cunoștință o clauză din contract, neștiută de tehnician, care încheia automat angajamentul deoarece echipa nu terminase printre primele șapte clasate.

Florin Prunea a povestit, în cadrul ProSport Live, cum a decurs momentul întâlnirii dintre Mircea Rednic și Bogdan Bălănescu.

Și Rednic era furios

Motivul pentru care Mircea Rednic îl numește deseori ”Iuda” pe Bogdan Bălănescu este exact episodul istorisit de Florin Prunea.

În 2019, antrenorul a fost anunțat că nu i se mai prelungește angajamentul deoarece echipa nu a terminat printre primele șapte, conform unei clauze de care antrenorul nu avea cunoștință.

”Iuda (n.r. cum îi spune Mircea Rednic lui Bogdan Bălănescu). Așa a fost, știe toată lumea. «Nea Mircea, îmi pare rău, dar nu știi clauza aia? Ia uitați-vă mai bine acolo, că nu se mai prelungește automat decât dacă termini pe locul 7!». A pus mâna pe telefon și a sunat pe cineva: «M-ai distrus, m-ai nenorocit! Nu mi-ai spus de clauza asta».

(N.r. Tu ai semnat vreodată un contract fără să îl citești?) Niciodată! Mai ales la antrenor… E singura ta protecție, o umbrelă, așa, care te protejează”, a declarat Florin Prunea în cadrul ProSport Live.

Citește și

Povestea unor fotografii fantastice