--> -->

Cum l-a păcălit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță: ”Știți cu dolarii?”

Mihai Bobonete a dezvăluit în cadrul podcastului ”Ac de siguranță” al lui Răzvan Exarhu cum l-a înșelat pe Gabriel Cotabiță. Vedeta de la Pro TV a povestit momentul pe care, probabil, cântărețul îl va ține minte pentru totdeauna.

Renumitul comediant și celebrul artist s-au întâlnit pentru prima oară în urmă cu foarte mulți ani. În acea perioadă, un necunoscut, juratul de la ”Românii au talen”t vindea pește pe marginea drumului, la Giurgieni, împreună cu prietenul său Mihai Rait. Peste ani au devenit cunoscuți pentru stand up comedy și serialul ”Las Fierbinți”.

Poveste savuroasă: „M-am pus pe coada peștelui să arate de 20 de kile”

„Lui Cotabiţă nu i-am vândut… Am avut intenţia de a-i vinde, cum el a avut intenţia de a cumpăra! Gabi a oprit maşina, avea un jeep, un Grand Cherokee, verde sau negru, nu mai ţin minte, şi a spus că voia un peşte.

Ne-am dus, am luat peştele din spate, din ladă, şi el a zis că vrea ceva de 20 de kile… ăsta avea şapte sau opt! Şi când m-am dus cu cântarul am pus piciorul pe coadă şi am ridicat şi am întrebat, cam de cât aţi vrea să fie, de 20, şi am tras până la 20!

El a zis ăsta e! Şi i-a spus, îl împachetăm în gheaţă, îl punem într-o folie… Da, da, să ţină până la Bucureşti! Coborâţi? Nu! A numărat nişte dolari… Ştiţi cu dolarii? Ştiam şi cu yenii! A dat banii prin geam şi a zis puneţi-l în spate!

Când am deschis, am văzut că bancheta din spate obtura tot până la nivelul ochilor din oglinda retrovizoare. Şi-atunci am luat peştele, l-am pus sub maşină, şi m-am aplecat pe portbagaj de două ori”, i-a spus Mihai Bobonete lui Răzvan Exarhu.

Mihai Bobonete și Gabriel Cotabiță, revedere peste ani la stand up comedy

Mihai Bobonete a luat dolarii de la Gabriel Cotabiță, doar că artistul a rămas fără pește. Mașina lui a plecat cu demaraj, cântărețul dezvăluind peste ani că a realizat că a fost tras pe sfoară de actor abia când a ajuns la Slobozia.

Peste mai bine de 8 ani cei doi s-au revăzut și au rememorat întregul momentul. Comediantul se afla pe scenă, în timp ce artistul era în public, împreună cu Dan Chișu. Solistul l-a recunoscut imediat pe artistul din serialul Las Fierbinți.

„După opt ani, Găbiţă la Cafe Deco, eu pe scenă, el lângă Dan Chişu. Mă, Dane, eu îl ştiu pe ăsta! N-ai, mă, e unul de la Craiova, venit… Mă, Dane, e periculos copilul… N-are, mă… e un amărât, vai de mama lui!

Mă, Dane, mă, asta o să-ţi ia lucruri din casă! Ceea ce s-a şi întâmplat”, a mai povestit Mihai Bobonete, în același podcast.

Cei doi s-au împrietenit în cele din urmă, mai ales că sunt născuți în Oltenia amândoi.

Citește și

A început Marea Răzbunare a României împotriva Austriei? ”Politica temporizării”