Cum l-a dus de nas Cortacero pe un dinamovist: s-a jurat pe copiii lui că-i dă banii!

Pablo Cortacero ar trebui să facă zilele viitoare mărirea de capital, așa cum a promis, deși nimeni de la Dinamo nu crede în promisiunile spaniolului. Jucătorii au fost păcăliți, salarii numeroase restante, deja opt fotbaliști au părăsit ”haita”.

Unul dintre jucătorii care au plecat între timp, preferând ocupanta penultimului loc din liga turcă, Ankaraspor, Tomas Mejias a fost martorul unei întâmplări de un amuzament trist. Portarul crescut la Real Madrid a fost păcălit josnic de către Cortacero. Goal-keeper-ul de 30 de ani le-a povestit colegilor în vestiar tărășenia.

Pablo Cortacero l-a sunat personal pe Tomas Mejias Osorio și i-ar fi transmis că o să îl plătească din banii lui numai să rămână la echipă, a anunțat Prosport. Cortacero s-ar fi jurat pe copiii lui că îl va plăti din banii lui pe portarul spaniol și i-ar fi cerut contul, pentru a face personal tranzacția.

Tomas Mejias l-a crezut, s-a conformat, i-a trimis toate datele și a rămas la Dinamo încă o perioadă, iar Pablo Cortacero i-a transmis că se va ocupa personal de tranzacție. Cei doi nu au mai vorbit nici până în ziua de azi.

Pentru că Pablo Cortacero nu a mai răspuns la telefon, Tomas a decis să plece de la Dinamo și s-a transferat la Ankaraspor.

Jucătorul era plătit cu 20.000 de euro pe lună, 12.000 de euro îi achita Middlesbrough, 8.000 de euro Dinamo.

Citește și

Viorica Dăncilă a scris o carte plină de dezvăluiri: ”Liviu Dragnea a avut această frustrare”