Cum îl înțeapă Dică pe Teja: ”Am rămas surprins!”

Mihai Teja i-a promis lui Gigi Becali în discuțiile pe care le-a avut înainte să preia FCSB că va lucra intens la posesie. Din păcate pentru actualul antrenor al roș-albaștrilor lucrurile nu au mers în direcția dorită și rezultatele au întârziat să apară. Acum a venit vremea lui Nicolae Dică să spună ce are pe suflet.

”S-a vorbit foarte mult de acea posesie, sau că echipa nu e ofensivă. Păi atunci când preiei o echipă cu cea mai bună ofensivă din campionat, 40 de goluri, aşa a preluat-o Mihai. Cum poţi să spui de o echipă care a marcat cele mai multe goluri în campionat că nu e ofensivă. Sau când eşti în posesie cu primele 2-3 clasate. Aproape la fiecare meci ai 55-60 nu mai vorbesc de 70% posesie cu unele echipe.

Am rămas surprins. Dacă rămâneam eu la Steaua în continuare mă axam foarte mult pe faza defensivă pentru că dacă trebuia undeva îmbunătăţit acolo trebuia. Pentru că pe faza ofensivă jucătorii au calitate, au arătat şi s-a văzut pe tabela”, a spus Dică, în exclusivitate la Telekom Sport.