--> -->

Cum îi motivează Ovidiu Burcă pe elevii lui: ”Ei sunt cei mai buni”

Vineri, de la ora 21:30, Rapid și Dinamo se vor confrunta în etapa a 8-a din Superliga. Ovidiu Burcă nu s-a temut de cuvinte înaintea derby-ului cu Rapid din Giulești, primul pe care ”câinii” îl vor juca acolo, pe noua arenă.

Ovidiu Burcă susține că Rapid este o echipă foarte puternică. Totodată, recunoscând că este subiectiv, spune că jucătorii lui Dinamo sunt cei mai buni din țară.

El crede în ei

„Suntem în fața unui derby al fotbalului românesc. Fotbalul românesc avea nevoie de aceste meciuri. Din perspectiva asta, ne va aștepta un meci cu o mare încărcătură.

Vom întâlni o echipă foarte puternică. Cristiano (n.r. Cristiano Bergodi) a venit și a așezat echipa. Deja se vede mâna antrenoruluri din ce în ce mai mult. Au o identitate de joc

Jucătorii noi veniți la Dinamo se adaptează. Întotdeauna consider că jucătorii pe care îi am sunt cei mai buni, dar sunt subiectiv. Eu cred foarte mult în potențialul echipei pe care o antrenez”, a declarat Ovidiu Burcă, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Rapid.

Echipele probabile pentru derby-ul Rapid – Dinamo

RAPID

H. Moldovan – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Al. Albu, Oaidă, Borja Valle – Funsho, Rrahmani, Cârjan

Antrenor Cristiano Bergodi

Rezerve: Drăghia, Kait, J. Morais, I. Cristea, Pănoiu, Emmers, Braun, El Sawy, Papeau

DINAMO

Golubovic – Moura, Patriche, Homawoo, Amzăr – Bena – C. Costin, Bani, N. Roșu, Politic – Gregorio

Antrenor Ovidiu Burcă

Rezerve: Dujmovic, Lucas, I. Roșu, Țîră, Ilic, Borcea, Abdallah, Giafer, Ghezali

Citește și

Simona Halep, o nouă dezamăgire: „Teribil”