Cum i-a motivat Uhrin pe ”câini”

Dinamo – Universitatea Cluj (în tur 0-2), returul barajului pentru menținearea / promovarea în Liga 1, va avea loc diseară, în Ștefan cel Mare, de la ora 21:00, în fața unui stadion arhiplin.

Dusan Uhrin i-a antrenat tare și i-a motivat pe jucători în ultimele zile. Le-a pus câteva filmulețe motivaționale, atât din istoria lui Dinamo, recentă, inclusiv meciul celebru din 2008, când echipa lui Dănciulescu și Bratu a răpus Steaua, scor 2-1, pe Ștefan cel Mare, într-o atmosferă senzațională.

Plus video-uri cu momentele de pe banca superstarurilor lui Real Madrid, când jucătorii de zeci de milioane de euro își susțin colegii din teren, o lecție de grup, de devotament, de atitudine, pe care cehul vrea s-o vadă și la elevii săi.

”N-a fost corect”

Christian Irobiso (28 de ani), atacantul nigerian de la Dinamo, este optimist înaintea meciului cu U Cluj, întâlnire de al cărei rezultat ar putea depinde existența lui Dinamo.

Nigerianul nu crede că scorul din tur a fost unul corect, motiv pentru care nu i se pare imposibilă o revenire în meciul de duminică.

”Toată lumea este conștientă de situaţia neplăcută în care se află echipa, dar încercăm să fim concentraţi pentru meciul de duminică. Actuala situaţie nu este uşoară, dar încercăm să ne concentrăm, e datoria noastră. Le înțeleg nemulțumirea suporterilor noștri. Acesta este fotbalul şi sperăm să obținem un rezultat pozitiv duminică. Credem în şansa noastră, putem să întoarcem scorul.

”Nu e imposibil să dăm trei goluri”

Nu cred că rezultatul din tur a fost cel corect, pentru că noi am avut foarte multe ocazii, dar în fotbal ai nevoie şi de noroc. Nu este imposibil să marcăm trei goluri, totul este posibil în fotbal. Aşteptăm un miracol duminică.

Am dat totul la antrenamente săptămâna asta, am muncit bine. Nici măcar nu vreau să mă gândesc la situaţia în care nu am reuşi să rămânem în Liga 1. Sâmbătă a fost ziua mea şi am nevoie de un cadou duminică. Rămânerea în Liga 1 ar fi cel mai bun cadou”, a declarat Irobiso.

Citește și

Marcel Ciolacu îi acuză pe liberali: ”PSD a dat ora exactă”