--> -->

Cum este atmosfera la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Pe cine poți întâlni și ce spectacole sunt

Hotelul ”Pam Beach” din Olimp te așteaptă în această vară cu de toate, de la distracție și prețuri prietenoase, la show-uri și relaxare.

Drept dovadă, spectacolele și artiștii care au fost, și vor mai fi, pe scena complexului. Vali Vijelie a fost pe 6 iulie, Dan Ciotoi este astăzi, pe 14 iulie, va urma și pe 4 august.

Perla Litoralului românesc de zeci de ani

Litoralul românesc te așteaptă cu plaje întinse, cu nisip fin și ape cristaline ale Mării Negre. Poți petrece ore întregi relaxându-te sub soarele cald și bucurându-te de o baie în apele limpezi. Priveliștea răsăritului de pe malul mării este un spectacol desprins din poveste.

Descoperă frumusețea și distracția pe litoralul românesc și bucură-te de o experiență unică în stațiunea Olimp, alegând hotelul Pam Beach. Aici vei găsi toate avantajele unei vacanțe de neuitat.

Au reconstituit fiecare detaliu cu atenție, pentru ca toți cei care îi vor vizita să simtă cu adevărat că sunt primiți și bineveniți aici! Principala lor regulă este să creeze armonie între confort și relaxare!

Facilități pentru cei mari și cei mici

Hotelul beneficiază de parcare gratuită în limita disponibilității, și de o nouă atracție acvatică începând din vara anului 2022: piscina Infinity Pool cu apă sărată terapeutică, în design exotic, pentru adulți, și o piscină pentru copii cu ansamblu de tobogane, cu beach-bar, dușuri și o terasă suspendată cu aceeași priveliște impresionantă asupra marii, cu program artistic în fiecare seară, acces Wi-Fi gratuit în întreg hotelul, păstrare valori în seif la recepție, posibilitate de organizare nunți, botezuri, zile de naștere sau onomastice în restaurantul hotelului în funcție de restricțiile impuse. Pentru cei mici, s-au gândit la locuri de joacă noi, atât în interior (cu diverse jocuri electronice și spații de creație pentru copii) cât și în exterior (cu carusel și tobogane).

Restaurantul lor, cu terasă superbă și priveliște către Marea Neagră, vă așteaptă cu preparate culinare autentice și delicioase. Meniul este pregătit în totalitate în bucătăria noastră, folosind produse proaspete și de sezon. Din anul 2023, servirea poate fi făcută și a la carte, dar si room-service.

Camerele sunt dotate cu televizoare moderne, mini frigider, internet wireless, aer condiționat, telefon, uscător de păr, uscător de rufe, baie renovată și dotată cu produse de toaletă. Copiii până la vârsta de 12 ani sunt cazați gratuit dacă nu au nevoie de un pat suplimentar. Animalele de companie sunt de asemenea binevenite în hotelul nostru.

Un episod memorabil pentru vacanțele românilor

Pam Beach Olimp are 13 etaje și este construit paralel cu țărmul mării. Acest lucru vă permite să admirați Marea Neagră din toate cele 210 camere modernizate în 2021, dintre care 187 duble, 12 triple și 11 apartamente. Locația acceptă vouchere de vacanță!

De asemenea, oaspeții pot utiliza terenul de tenis la un cost suplimentar. Personalul de la recepție vă stă la dispoziție cu informații despre atracțiile turistice din zonă. Stația de autobuz este la 100 de metri, iar gara Neptun se află la 2 km de Hotelul Pam Beach. Constanța este situată la 32 de kilometri de proprietate, iar Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este la 54 de kilometri.

Hotelul Pam Beach vă așteaptă cu drag! Rezervările se pot face pe site: www.hotelpambeach.ro sau printr-un mesaj pe adresa de mail office@hotelpambeach.ro