Cum e descris noul dinamovist: ”IQ de fotbalist de elită”

Dinamo a făcut primul transfer după mai multe tentative nereușite, Darko Velkovski. Fundașul nord-macedonean este recomandat de reușitele de la echipa națională, dar și pentru performanțele obținute la diverse formații de club.

Suporterii sunt mulțumiți

Chiar și tonul suporterilor dinamoviști s-a îndulcit.

Reacțiile sunt pozitive la postarea clubului pe pagina oficială de Facebook, „câinilor” le-a mai venit inima la loc, acum așteaptă transferuri de calitate pentru ofensivă.

1,8 milioane de euro este cota lui Velkovski pe transfermarkt, de departe cea mai mare de la Dinamo! Următorul din echipa roș-albilor este Cristi Costin cu 500.000 de euro

Risto Jankov despre Darko Velkovski: „Fotbalist și om de clasă mondială, Dinamo a făcut superafacere”

Fost adversar al „câinilor” în lupta pentru promovare în ediția precedentă, portarul Risto Jankov, 25 de ani, portarul care este în discuții să se despartă de Poli Iași, a avut cuvinte de laudă pentru conaționalul său și pentru Dinamo că a realizat o astfel de mutare.

„Fotbalist și om de clasă mondială! Dinamo a dat lovitura. De fapt, Darko va fi cel mai bun fotbalist de la echipă în primăvară. IQ-ul său de fotbalist este de elită. În plus, e unul dintre cei mai tehnici fundași pe care i-am văzut eu. Când era tânăr, la academie, a jucat ca mijlocaș central, iar acest detaliu l-a ajutat foarte mult pentru a-și dezvolta abilitățile tehnice.

Are un CV pe care orice fotbalist și l-ar dori. A jucat în cupele europene, cu trei echipe diferite, a jucat la două Campionate Europene, unul la senior, altul la Under 21. A cucerit campionatul în Macedonia cu două echipe diferite, a luat Cupa cu Rijeka în Croația de două ori. E top! Dinamo a făcut superafacere. Dacă mai dă și vreo 4-5 goluri cu capul… Salvează echipa!”, a comentat Risto Jankov, portarul lui Poli Iași, pentru Gazeta Sporturilor.

7 trofee a cucerit Velkovski în carieră: 3 campionate în țara sa (2 cu Vardar Skopje, 1 cu Rabotnicki), două Cupe ale țării sale cu Rabotnicki, plus două Cupe ale Croației cu Rijeka

Citește și

Viorica Dăncilă, dezvăluiri despre OUG privind amnistia și grațierea: ”Inclusiv domnul Ciolacu a votat”