Cum de l-o fi convins?! Situație deosebită pentru un dinamovist

Dinamo are meci mâine seară în Copou, de la ora 21:30, sperând într-un declic după numai două puncte obținute în ultimele 7 runde. ”Câinii” se vor confrunta cu ultima clasată, care, la rândul ei, își face speranțe pentru această întâlnire.

O veste importantă pentru unul dintre fotbaliștii lui Gigi Mulțescu. Chiar dacă este contestat de către suflarea dinamovistă, Gevaro Nepomuceno a fost chemat de selecționerul Curacao, renumitul Guus Hiddink, la prima reprezentativă a acestei țări!

Revenit în echipa roș-albă la meciul cu FC Argeș (1-2), când a și jucat 26 de minute, mijlocașul de bandă sosit de la Halifax (liga a 5-a din Anglia) a fost solicitat de către Hiddink pentru partidele cu St. Vincent/Grenadine și Cuba.

Decarul ”câinilor” a bifat 9 meciuri fără a oferi vreun gol sau vreun assist, iar două partide nici nu a fost convocat în lot de fostul antrenor, Ionel Gane. Poate selecția lui Hiddink îi va da energie jucătorului ce a atras și critici asupra managementului clubului pentru transferul său.

Citește și

Reacția lui Florin Cîțu la certificatul de imunitate pentru călătorie: ”Despre asta e vorba”. Toate detaliile