Cum arată terenul înaintea derby-ului! Echipele de start

Dinamo – FCSB se joacă diseară de la ora 20:30.

Administratorii Arenei Naționale nu au tras acoperișul celui mai mare stadion al țării înainte de derby-ul Dinamo – FCSB. Protocolul nu permite ca acoperișul să fie tras după data de 15 noiembrie.

Chiar dacă o mare parte din țară a fost acoperită de zăpadă, ningând inclusiv în București, administratorii Arenei Naționale nu au tras acoperișul înaintea acestui meci.

Din poze, arată foarte bine

S-ar fi încălcat protocolul de iarnă, care intră în vigoare de la 15 noiembrie. Acesta prevede ca acoperișul celui mai mare stadion din România să nu fie tras după data de 15 noiembrie.

Progonoza meteorologică arată că la ora la care este programată partida, 20:30, în București va fi un grad Celsius, fără șanse să plouă sau să ningă.

Cu puține ore până la ora startului meciului, gazonul de pe Arena Națională se prezintă în condiții bune. Organizatorii au acoperit cercul de la mijlocul terenului cu mai multe celofane, conform fotografiilor GSP.

De asemenea, mai multe instalații de refacere a gazonului au fost instalate pe suprafața de joc.

Dinamo – FCSB, echipele de start

Dinamo: 1. Golubovici – 98. C. Costin, 5. Alves, 28. Homawoo, 31. Amzăr – 10. Iglesias, 4. Bena, 16. Ilic – 99. Ghezali, 19. Abdallah, 7. Goncalo
Antrenor: Ovidiu Burcă

FCSB: 32. Târnovanu – 28. Pantea, 30. Ngezana, 16. Lixandru 33. Radunovic – 88. Djokovic, 8. Șut, 27. Olaru – 25. Băluță, 11. Miculescu, 7. Coman
Antrenor: Elias Charalambous

Citește și

Fostul consilier al lui Dan Barna distruge USR: ”Pe centura politicii”