--> -->

Cum arată noul echipament al ”câinilor”. Anunț important la Dinamo

Așteptarea a luat sfârșit pentru suporterii dinamoviști!

Cât virează anual

În această după-amiază, gruparea roș-albă a prezentat atât noul echipament, în care Dinamo va juca de mâine în noul sezon, cât și noul sponsor oficial al grupării, compania de pariuri 888.com.

Vizavi de tricouri, ”câinii” vor avea un rând de tricouri roșii, altul alb, un al treilea negru. Compania de betting va aloca aproximativ 350.000 de euro pe sezon, la care se adaugă diverse bonusuri de performanță.

”Suntem încântați”

”888 este noul sponsor principal al clubului Dinamo 1948 București pentru sezonul competițional 2022-2023, a anunțat administratorul special Vlad Iacob pentru paginile oficiale de Facebook și Instagram.

Una dintre cele mai importante companii de gambling din lume, cu mărci de renume internațional, 888 va apărea în sezonul 2022-2023 pe noile echipamente de joc, de prezentare și de antrenament ale echipei noastre.

Pedro Barreda Cabanillas (Director International Marketing & Head of Sponsorships 888): ”Suntem încântați să anunțăm sponsorizarea Dinamo București, unul dintre cele mai puternice cluburi de fotbal din România. Prin acest parteneriat ne întărim angajamentul față de comunitatea locală și piața din România. Suntem încântați să sprijinim echipa în noul sezon și să jucăm un rol cheie în acest capitol al istoriei sale lungi”

Vlad Iacob (administrator special Dinamo 1948 București): ”Suntem bucuroși să anunțăm noul sponsor oficial și să le urăm bun venit partenerilor de la 888 chiar înainte de startul noului sezon. 888 are legături strânse cu București, cu România și împărtășește dorința noastră ca Dinamo să reușească promovarea în prima ligă. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu echipa 888 în noua ediție de campionat”.

Citește și

Mircea Badea, ironic cu George Buhnici: Uite, minorul”