Cum ar fi? Mircea Rednic se autopropune la națională: ”Mie nu mi-e frică!”

Mircea Rednic s-a întors de două zile în țară și așteaptă să-și rezolve un transfer în Belgia atât de dragă lui, mai ales că are casă lângă Liege. Tehnicianul care a adus ultimul titlu pentru Dinamo în 2007 nu este în relații foarte bune cu cei de la FRF, dar măcar a recunoscut că nu s-ar feri să preia naționala după ”dezastrul Contra”.

”Voi știți relația mea cu federalii, nu m-a căutat nimeni de acolo, nici nu știu dacă o vor face vreodată. Acum sunt în tratative avansate în Belgia, să vedem. Dar, dacă e vorba de națională… Naționala e altceva! Știți care e ideea? Că eu aș veni doar și pentru aceste meciuri din barajul Ligii Națiunilor! Văd că se vorbește că nimeni nu at accepta, că unii se feresc să vină doar pentru un meci, două. Mie nu mi-e frică! Eu m-aș angaja să duc echipa la Euro prin acest baraj. Și vedem după aceea dacă continuu sau nu. Nu sunt eu genul pe proiecte de termen lung, astea nu le cred”, a comentat Rednic.

Citește și:
https://doarromania.ro/stanciu-povesteste-ce-il-diferentiaza-pe-radoi-de-ceilalti-a-dat-un-pumn-de-a-cazut-jos/cNo Comments Yet

Comments are closed