--> -->

Cum a trecut Marius Tucă de pandemie: ”Îmi puneam la capul patului”

Marius Tucă a fost invitatul lui Mihai Morar, în cadrul podcast-ului acestuia, ”Fain și simplu”, ultimul înainte de vacanță.

”L-am admirat de mic, am crescut cu el, deși nu mi-a fost tată”, a reacționat Morar în cadrul prezentării invitatului său. ”Este o țară de podcast-uri”, a replicat Tucă, el având un format asemănător al acestui tip, în urmă cu 26 de ani, cu emisiunea ”Milionarii de la miezul nopții”.

”Eu nu prea am purtat masca”

Marius Tucă a făcut o trecere în revistă a momentelor din timpul pandemiei. A avut o reacție acidă.

”Am impresia că n-am învățat absolut nimic. Obiectivul omului secolului nostru este să supraviețuiască, să aibă un cip implantat, nevăzut, de a supraviețui, de a trece peste regrete peste orice. Să mergi înainte fără amintiri, fără resentimente.

De câte lucruri vă mai aduceți aminte din momentul în care purtați masca de dimineața până seara?!”, a explicat Marius Tucă.

”Un pahar de vin ca să văd că am încă miros”

Eu nu prea am purtat masca. Dar mi-aduc aminte că treceam prin Piața Victoriei, ascultam ”Deșteaptă-te, române!”, și nu era absolut nimeni în stradă. Era un sentiment de gaură de șarpe. În fiecare zi o luam de la capăt. Teama de a fi infectat era că nu o să mai pot să merg să fac emisiuni.

În fiecare seară, ca să vezi cum e mintea umană, îmi puneam la capul patului un pahar de vin. De ce? Ca să observ dacă am miros dimineața când mă trezesc! Ca nu cumva să iau virusul. Mă întâlneam cu tot felul de medici, din linia întâi. Am realizat că dorm într-o atmosferă în care mă trezeam pe jumătate amețit”, a mai spus Marius Tucă.

Citește și

De ce a primit Dem Rădulescu porecla de ”Bibanu”. A pornit de la meseria tatălui