Cum a topit Ilie Năstase banii din primul mare premiu, 15.000 de dolari, câștigat la Paris!

Ilie Năstase rămâne un personaj spumos și acum, la 74 de ani. Are povești, cu sacul. Și nu încetează să surprindă. În urmă cu ceva timp, s-a amuzat pe seama celebrului subiect vizavi de numărul de femei cu care s-a calculat (vezi detalii aici).

Apoi, fostul lider mondial a dezvăluit că, după câștigarea primului Masters, la Paris, în 1971, a petrecut întreaga noapte într-un club, cheltuind întreg premiul, care se ridica la 15.000 de dolari. O sumă uriașă pentru acele vremuri. Din cauza petrecerii îndelungate și costisitoare, Ilie Năstase a fost nevoit să revină acasă cu autobuzul.

”Am locuit la Paris patru ani. Era orașul meu preferat în perioada aceea. Când am câștigat acel premiu, a doua zi a trebuit să mă întorc acasă cu autobuzul, pentru că am cheltuit toți banii din premiu într-un club de noapte din St. Germain”, a rememorat Ilie Năstase, pentru site-ul ATP Tour.

Nasty a recunoscut că eticheta de bad boy nu-l deranjează, ba chiar din contră: ”Nu-mi pasă. Cineva trebuie să fie și ”nasty”, nu? Nu toată lumea trebuie să fie drăguță și amabilă. Eu sunt mai obraznic și îmi place”.

Citește și

Încă un jucător rezolvat: Dinamo încă un pas spre a avea liniște la echipă! Cine urmează