Cum a slăbit Fuego aproape 20 de kilograme: „Am acest noroc”

Fuego, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România, a mărturisit cum a reușit să slăbească 18 kilograme în mai puțin de o lună. Cântărețul a împărtășit fanilor săi obiceiurile alimentare la care a renunțat.

Alimentele la care a renunțat. Ce a mâncat în schimb

În anul 2018, cântărețul și-a doborât un record personal și a reușit să slăbească 18 kilograme în mai puțin de o lună. Rezultatele sale au fost spectaculoase, însă și sacrificiile pe măsură.

Pentru a fi în forma pe care și-o dorește, Fuego a renunțat să mai mănânce pâine, dulciuri, grăsime sau prăjeli. Artistul a redus carbohidrații și grăsimile și a consumat mai multă proteină.

Spune că regimul pe care îl ține este unul simplu cu care se poate slăbi foarte ușor, dacă există ambiție. Dieta pe care Fuego a ținut-o este una echilibrată.

„Am norocul și avantajul că dau foarte repede jos kilogramele, dacă mă țin de programul pe care mi-l setez și dacă am o motivație suficient de puternică să fac asta. Dietele mele, cele mai frecvente, sunt și foarte simple.

Recordul a fost în 2018, când am slăbit 18 kilograme în mai puțin de o lună. Pur și simplu mă abțin de la mâncat mult. Renunț la anumite alimente și complet la pâine, dulciuri, prăjeli, făinoase, grăsime. Mănânc carne slabă, salate și cantități mai mici la toate și pot slăbi foarte ușor așa. Cred că e important să facem ce simțim, să ne placă să fim în pielea noastră și să încercăm să nu avem complexe, indiferent de ce spune societatea!”, a declarat Fuego pentru viva.ro.

Ce nu mănâncă niciodată!

Sfătuiește oamenii să se simtă bine în pielea lor și să nu urmeze standardele impuse de societate. Fuego se simte bine așa cum este, iar acest lucru este cel mai important pentru starea lui fizică și mentală.

Cântărețul are câteva alimente de care nici nu vrea să audă. Astfel că ciorba de burtă, carnea de miel, fructele de mare nu se regăsesc în meniul său. „Sunt multe alimente pe care nu le mănânc, oricât aș fi de deschis, pentru că pur și simplu nu rezonez cu gustul lor.

Nu îmi plac fructele de mare, absolut deloc! Nu sunt fan al peștelui, decât al câtorva sortimente. Nu mă omor după roșii și după sosurile roșii, la mâncare, ori după bulionul adăugat în mâncăruri. Nu-mi plac absolut deloc ciorba de burtă, mielul, ciorba de pește sau oaia și deloc mâncărurile precum melci sau alte vietăți mai ciudate!

Nu îmi plac fructele foarte coapte, parmezanul și combinațiile haotice sau avangardiste de gusturi sau de ingrediente!”, a mai declarat el.

Citește și

Cu câți bani s-a ales Cluj-Napoca după UNTOLD 2023. Festivalul ajunge și la Dubai!