Cum a refuzat Dorin Rotariu varianta FCSB: ”Două bife, nimic”

MM Stoica (57 de ani), managerul de la FCSB, a oferit detalii despre refuzul lui Dorin Rotariu de a discuta cu formația roș-albastră.

Vicecampioana României s-a interesat de transferul atacantului legitimat la Ludogoreț, însă Rotariu a ales să ignore mesajele lui Mihai Stoica. FCSB a renunțat imediat la ideea de a-l transfera.

Mihai Stoica, lăsat pe ”seen” de Dorin Rotariu

”Cu Dorin Rotariu s-a întâmplat o chestie care rar mi s-a dat să păţesc de 30 de ani de când sunt în fotbal. Bine, în primii ani nu erau telefoane şi nu aveam cum să păţesc aşa ceva.

Efectiv am scris: «Pot să te sun?». Că aşa mi se pare normal. Două bife la WhatsApp şi n-a răspuns. Şi după, un prieten, coleg, l-a căutat şi tot aşa, n-a răspuns. Deci e un capitol încheiat, nu avem ce să mai discutăm”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

FCSB l-a vrut pe Dorin Rotariu

După ce l-a cedat pe Valentin Gheorghe în Turcia, sub formă de împrumut la Umraniyespor, vicecampioana s-a orientat către Dorin Rotariu, fost dinamovist pe care l-a dorit și anii trecuți.

Rotariu, jucător cu 10 meciuri în naționala României, aparține de Ludogoreț, dar a fost împrumutat în prima parte a anului la Atromitos, în Grecia.

Dorin Rotariu are o cotă de piață de 500.000 de euro în prezent, o prăbușire uriașă față de evaluarea din 2017, de 2,5 milioane de euro. Între 2012 și 2017 a evoluat la Dinamo, echipă care l-a vândut la Club Brugge pentru 2,2 milioane de euro în 2017.

Citește și

Sfatul lui Rareș Bogdan pentru oamenii săraci: ”Să creadă”