Cum a reacționat familia după ce Gabriela Firea a fost numită ”panaramă” de către Nicușor Dan. ”Nu i-aș dori nimănui”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, duce o luptă la baionetă cu Nicușor Dan, în special, pentru un nou mandat la șefia Bucureștiului. Au fost zile cu acuze și cu derapaje de genul în care candidatul PNL/USR-PLUS a numit-o chiar ”panaramă” pe contracandidata sa.

Vizavi de accesul copiilor ei la informațiile furnizate de canalele de știri, Firea a spus că familia ei a avut mai mult de suferit de pe urma declarațiilor lui Nicușor Dan, decât ea. ”Cel mare, da, știe, citește, se uită la TV, cei mici încă nu au acces. Vă dați seama, un tânăr de 24 de ani să citească așa ceva despre mama lui… Sau că nu am treabă cu primăria, ci cu pușcăria.

În condițiile în care în 4 ani am avut cele mai multe controale și nu mi s-a găsit nimic. Nu i-aș dori nimănui să trăiască sentimentul în care familia și copiii să stea cu inima ridicată când aud astfel de lucruri care nu au legătură cu administrația și nici cu campania electorală. Știu să mă ridic și m-am ridicat de fiecare dată”, a explicat Firea la România TV.

Citește și

După ”panaramă”, Nicușor Dan o nouă remarcă la adresa Gabrielei Firea: ”Elena Ceaușescu”

No Comments Yet

Comments are closed