Cum a ratat Dinamo cel mai tare atacant al iernii

Dinamo a avut o campanie masivă de transferuri în această iarnă, aducând 12 jucători în campania invernală.

Au fost aduși cu precădere fotbaliști pentru compartimentul defensiv, cu toate că și ofensivă suferă din toate încheieturile.

Doar doi atacanți

Însă, “câinii” au transferat doar doi jucători de atac, pe Dusan Celar şi Desire Segbe Azankpo, deşi au negociat cu mai multe vârfuri, pentru a fortifica ofensiva.

Celar a venit de la CFR II, din Liga 3, internaționalul din Benin a lăsat pe Dunkerque, penultimul loc în Ligue 2, unde a marcat un singur gol în 17 partide.

Fotbalistul cu cele mai bune cifre, în schimb, nu a putut fi transferat, cu toate că el și agenții săi își dăduseră acordul pentru tranzacție.

Din cauza banilor

Atacantul croat Nikola Mandic, 26 de ani, este legitimat la Rudar Prijedor, voia să vină în Ștefan cel Mare, stabilise propriile detalii financiare, doar că afacerea a picat chiar atunci când jucătorul trebuie să vină în Capitală.

Inițial, clubul de care aparține i-a transmis că-i va permite să plece liber în cazul în care își va găsi o formație în străinătate, ceea ce nu s-a mai întâmplat în momentul în care Mandic a fost dorit de către Dinamo. Românii nu l-au putut transfera gratis.

Bosniacii au forțat obținerea unei sume, venind cu tot felul de propuneri, între 80.000 și 100.000 de euro, bani ce trebuiau plătiți acum, ceea ce nu s-a întâmplat, astfel că afacerea a picat.

Mandic a marcat 6 goluri în 17 meciuri pentru formația sa, mai având și două assist-uri în actuala ediție.

Citește și

Presiune pe noul fotbalist de la Dinamo