Theo Rose despre începuturile sale: ”Așa am făcut primii bani, câștigați de mine”

Theodora Maria Diaconu, 24 de ani, a devenit cunoscută pe numele de scenă Theo Rose, iar ploieșteanca este în continuă ascensiune.

Invitată în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, cântăreața cu o voce suavă a dezvăluit episoade din copilăria ei.

”Cabaret” a Lizei Minelli i-a adus bani la nunți, în copilărie

Theo Rose cântă de la vârsta de 4 ani. Are o voce extraordinară, a început cu muzică populară. ”Mama și sora mea au constatat că am voce, eram în pat. Într-o dimineață am fredonat „Zărzărică, zărzărea”, iar sora mea a ținut să mă îndrume.

Am fost la concursuri de muzică populară, am luat premii II și III, cântam la zilele comunei, am fost la ansambluri populare. Apoi, am trecut la „Ploaia steluțelor”, la TVR, și-am interpretat-o pe Ioana Radu. Am cunoscut copii mai talentați decât mine, pe folclor eram eu bună, pe muzică ușoară alții.

Până m-a descoperit domnul Valeriu Lazarov, eu credeam că e un bunic, așa-l vedeam, mi-a zis, eu aveam 8 ani, că ar trebui să învăț să cânt muzică ușoară. Am exersat ”Cabaret” a lui Liza Minelli și câștigam și bani la nunți, mă puneau să cânt doar asta! Sora mea mi-a dat să exersez Mariah Carey, Shania Twain, Beyonce, am început să studiez.

Intra tata în camera mea și-mi zicea: ”Mai termină cu zbieratul ăsta! Cântă și tu ceva să-mi mângâi sufletul”. Am studiat ani de zile, nici nu ieșeam afară, la joacă”, a rememorat artista.

Citește și

Îndemnul Patriarhului Daniel: ”Să cultivăm viața și sănătatea, repectând cu strictețe sfatul medicilor și măsurile luate de autorități”