Cum a convins un fost rival al ”câinilor” un fotbalist important să semneze cu Dinamo

Dinamo a făcut 14 transferuri în ultimul mercato, suporterii de-abia așteaptă să-i vadă la lucru și pe ultimii fotbaliști sosiți în Ștefan cel Mare. Printre ei se află și fundașul de 29 de ani Abdoulaye Ba, cu 7 selecții la naționala Senegalului, care a mai fost la Porto, Fenerbache și Rayo Vallecano, printre altele.

La echipa spaniolă a fost coleg cu ex-rapidistul Răzvan Raț, fostul căpitan al naționalei României. ”Am vorbit înainte de a veni aici cu câțiva prieteni. Am vorbit cu Răzvan Raț aproape orice, despre cum e viața de aici și cum este lumea în România. Sfatul pe care el mi l-a dat a fost să vin la Dinamo, deoarece este un club cu o istorie foarte bogată. De când am venit în România mă simt foarte bine, lumea este chiar foarte prietenoasă.

Cu Raț am jucat doi ani de zile la Rayo. Am mai vorbit și cu Borja Valle, care a ajuns la club înaintea mea, amândoi am jucat la La Coruna. Când eram tânăr îmi plăceau Atletico Madrid și AC Milan, iar acolo am avut ocazia să-l văd pe «Mister» Contra. A fost extraordinar, sunt sigur că mă va ajuta foarte mult în carieră experiența lui.

De N’Doye am auzit, a jucat cu fratele meu, și de Sougou, care a fost la CFR Cluj. Știu că voi fi cel mai înalt jucător din campionat (n.r. are 1,97), ăsta e un avantaj deoarece pot înscrie cu capul”, a declarat stoperul pentru Pro TV.

Citește și

Gabriela Firea atacă după ce Capitala a depășit rata ”scenariului roșu”: ”Prefectul asta face”

No Comments Yet

Comments are closed