Culmea tupeului, reclamă Dinamo: ”Oameni răi”

Incredibil! După ce i-a înjurat și ponegrit pe suporterii dinamoviști, după ce a fost prins dopat cu cocaină, tot el este nemulțumit și acuzator.

Practic, i-a făcut de râs pe cei de la Dinamo prin declarațiile sale.

Nu a fost mulțumit că a scăpat cu doar 3 luni de suspendare și fără proces din partea clubului,

Din lotul Cortacero

Magaye Gueye a fost unul dintre transferurile costisitoare pe care le-a făcut Dinamo imediat după ce clubul a fost preluat de Pablo Cortacero, mai ales prin prisma salariului jucătorului și ceea ce a obținut clubul de pe urma lui.

Francezul a oferit un interviu pentru site-ul oficial al lui Everton, echipă unde și-a petrecut 4 ani, și a acuzat că roș-albii i-au lăsat tot timpul impresia că nu le pasă de el.

Atenție! Magaye Gueye a motivat ceea ce a făcut, afirmând că toată această atmosferă sumbră l-a împins la gesturi extreme şi a apelat la cocaină.

”Loc prost”

”M-am gândit că este o glumă (n.r. că a ieşit pozitiv cu cocaină) Eşantionul a arătat că era aproape zero cantitatea (n.r. de cocaină) şi că nu a fost luată în mod voluntar. Acesta este motivul pentru care interdicţia mea a fost de numai 3 luni.

Am simţit că lor (n.r. celor de la Dinamo) nu le pasă de mine sau de cum trăiesc eu. Am fost dat afară din hotel pentru că nu au plătit. Mi-au tot spus că-mi vor plăti salariul, dar n-au făcut-o. Mă certam cu ei şi nu voiam să mă antrenez.

Sunt o persoană sensibilă şi îmi pot pierde capul foarte repede. Am întâlnit nişte oameni răi acolo. Am fost într-un loc prost şi atunci ţi se pot întâmpla lucruri stupide”, a declarat Magaye Gueye pentru site-ul oficial al lui Everton.

Acum, în liga a doua elenă

În martie 2021, Magaye Gueye a picat testul antidoping făcut după un derby cu FCSB (1-0), în Cupa României.

Atacantul francez a fost suspendat pentru o perioadă de 3 luni şi în iulie 2021 s-a despărţit de Dinamo.

Supraponderal și fără să se antreneze jumătate de an, lui Magaye Gueye i-a fost greu să-şi găsească un nou angajament şi a stat 6 luni liber de contract.

Abia în această iarnă şi-a găsit o nouă echipă, după ce a primit o propunere de la Anagennisi Karditsas, care joacă în liga a doua a Greciei.

Everton a dat 1,2 milioane de euro pe el

În iulie 2010, Everton l-a transferat contra a 1,2 milioane de euro şi şi-a pus mari speranţe în el.

Gueye n-a profitat însă de şansa pe care a primit-o şi nu s-a impus în special din cauza problemelor provocate de viaţa extrasportivă.

Everton l-a împrumutat la Brest, însă n-a reuşit să impresioneze şi, în vara lui 2014, l-a lăsat liber de contract.

Magaye Gueye spune că şi acum regretă că n-a profitat de oportunitatea pe care a avut-o la vremea respectivă.

Două goluri la Dinamo

”Ştiam că am talentul de a fi un jucător grozav la Everton. M-am dus acasă şi am plâns după ultima mea zi. Nu a fost vina lui Everton, a fost vina mea.

De aceea regret atât de mult acea perioadă, pentru că n-am putut să dau totul”, a mai spus Magaye Gueye pentru evertonfc.com.

La Everton a marcat 3 goluri în 39 de meciuri, având și 9 assist-uri. La Dinamo a punctat de două ori în 19 partide.

Citește și

Ponta cere finalul restricțiilor: ”Guvern, curaj!”