Culmea penibilului la Dinamo! Un jucător râde de Stoican: ”Cel mai prost, o glumă de antrenor”

Dinamo a rămas împotmolită pe penultimul loc în clasament, adună rușine după rușine, ultima oară 1-6 cu CSU Craiova.

Adus în această vară la echipa din Ștefan cel Mare, fundașul Igor Jovanovic (32 de ani) nu a bifat niciun meci pentru formația alb roșie, iar acum se ia de antrenorul Flavius Stoican.

Neutilizat nici în meciul cu CSU Craiova, apărătorul croat ar fi avut o reacție dură la adresa antrenorului Flavius Stoican, pe care l-a criticat într-o discuție purtată cu un fan pe Instagram.

Explicația fundașului

”Prietene, eu nu am jucat nici măcar un minut de când am venit. Un antrenor îngrozitor, cel mai prost pe care l-am văzut. Eu pot juca, dar prostul ăsta de antrenor nu vrea ca eu să joc.

Am evoluat în cariera mea la cluburi bune, în ligi bune. Am venit să ajut Dinamo. Antrenorul e o glumă, crede-mă.

Nu are nicio tactică, iar antrenamentele sunt sunt foarte proaste”, a reacționat Jovanovic pe Instagram, după ce a fost criticat de un fan, care i-a trimis mai multe semne obscene, potrivit Fanatik.

Ce susține antrenorul

”Jovanovic a venit după o perioadă în care nu s-a antrenat, a avut și vacanță, a făcut totul separat. Din discuțiile cu el, mi-a spus că este destul de greu să ajungă la 100%, or, eu aveam nevoie de jucători care să fie pregătiți fizic.

De aceea am preferat să joc cu Ehmann și Patriche, cu un plus pentru Ehmann, care nu a făcut o partidă rea cu FCSB”, a declarat Flavius Stoican, antrenor Dinamo, după meciul cu FCSB.

Igor Jovanovic a mai jucat la două cluburi în România, Sepsi (2018/19) și Astra (2021). În total, croatul are 44 de partide în Liga 1.

Jovanovic (1,86m), care lovește la fel de bine mingea cu ambele picioare, a mai jucat în carieră pentru Burghausen, Kleve, TPS, Babelsberg, Erfurt, FF Jaro, Miedz Legnica, Bnei Sakhnin, Panetolikos și Seongnam.

Citește și

A crezut că e film! Carmen Tănase: ”Trebuia să vizitez ”Turnurile Gemene” pe 11 septembrie 2001”