Culmea! 7 jucători au retrogradat cu mai multe echipe

Dinamo a retrogradat în premieră, în al 74-lea an al existenței clubului, iar acum se caută soluții de resuscitare a grupării și evitarea falimentului.

În acest sezon, negru, de neuitat, ”câinii” au rulat 53 de fotbaliști, un record absolut nu doar în istoria alb-roșiilor, ci și în fotbalul intern. Printre ei, unii care au luat salariul degeaba. Lucru pe care l-au amendat și diverse foste glorii ale lui Dinamo.

Culmea rușinii

Situația este cu atât mai rușinoasă, cu cât un număr mare de jucător au cel puțin două retrogradări la activ în actuala ediție. Dacă, măcar, le-ar fi și lor rușine!

Francezul Balthazar Pierret (22 de ani), integralist în baraj, a mai jucat în acest sezon la Boulogne și Boulogne II, iar ambele au picat din liga a 3-a, respectiv liga a 5-a franceză. Și cu Dinamo, a treia!

În total, au fost 7 jucători în lotul „câinilor” care au retrogradat cu mai multe echipe: Moura, Patriche, Pierret, Grădinaru, Morar, Irobiso și Azankpo.

Pe unde a fost Patriche, s-a ales praful

Majoritatea (Moura, Grădinaru, Morar și Irobiso) au venit de la falimentara Gaz Metan Mediaș, Azankpo a jucat și la Dunkerque, care a căzut din Ligue 2, iar Patriche a sosit de la Clinceni, cealaltă formație căzută din Liga 1.

Ghinionist, Răzvan Patriche a retrogradat cu toate cele trei echipe la care a jucat în Liga 1 (Sportul Studențesc, Clinceni și Dinamo).

În schimb, Rodriguez și Itu au bifat o situație inedită: campioni cu CFR Cluj, au retrogradat cu Dinamo!

Citește și

Codin Maticiuc: “Ajutați-mă să-l falimentez pe Țiriac!”