Cui i-a cerut Ovidiu Burcă ajutorul: ”Ceva din spiritul echipei”

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a cerut sprijin moral din partea legendelor clubului, înainte de derby-ul cu FCSB de mâine seară, de la ora 20:30, de pe Arena Națională.

”Nu știu ce bani vor fi în iarnă”

Antrenorul „câinilor” încearcă toate metodele pentru a-și mobiliza elevii înainte de meciul cu liderul campionatului. Burcă și-ar dori ca Mircea Lucescu, Ionuț Lupescu, Ioan Andone și Florin Răducioiu să le transmită un mesaj jucătorilor lui Dinamo.

„Situația de la Dinamo e complexă. Cel mai mare pericol a trecut. Spectrul falimentului nu mai există. Avem un plan de reorganizare, sunt plăți la zi. Avem un plan de reorganizare cu niște plăți asumate. Nu știu ce bani vor fi în iarnă”, a spus Burcă la conferința premergătoare derby-ului.

Tehnicianul a vorbit și despre cum își va mobiliza jucătorii, spunând că discursul unor legende dinamoviste ar putea face diferența.

Apel la legendele lui Dinamo

„Se poartă și filmulețele motivaționale, dar nu m-am gândit acum la așa ceva. Am suficiente resurse să-i pot motiva. La acest derby nu le voi pune niciun filmuleț.

Nu m-am gândit doar eu la Mircea Lucescu, l-au sunat și Andrei [Nicolescu] și Eugen [Voicu]. Porțile noastre pentru dânsul sunt deschise oricând. Andone, Radu, Ionuț Lupescu, tuturor le-am cerut să vină lângă noi.

E importantă puntea asta cu istoria. Să vină să le transmită ceva din spiritul echipei”, a mai declarat Ovidiu Burcă la conferința de presă premergătoare derby-ului cu FCSB.

Citește și

Florin Cîțu va rămâne fără imunitate săptămâna viitoare. Anunțul lui Sorin Cîmpeanu