Cu ochiul vânăt, Reghe și-a botezat copilul. Prodanca: ”Viață de vis”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat azi băiețelul, pe Liam, la doar 48 de ore de la scandalul anului, ce l-a implicat pe antrenorul de la Neftchi Baku cu fosta soție, Anamaria Prodan.

Cuplul a decis să mute evenimentul de la biserica din centrul Capitalei, așa cum era prevăzut el inițial, cu toate că preoții și toată presa așteptau să oficieze botezul! Reghe și Corina au preferat să nu anunțe unde va fi botezat cel mic, au fost și preoții mirați, cei de la prima biserică.

80 de invitați

Cu o întârziere serioasă au sosit la Clubul Diplomaților și personajele principale, acolo unde se va ține petrecerea.

Conform Fanatik, pe lista invitaților se află în jur de 80 de oameni. Vorbim despre nume grele, oameni importanți veniți atât din partea lui Laurențiu Reghecampf, cât și a nașului.

Fondatorul Monolit în România, miliardarul Dragoș Dobrescu a fost cel care l-a creștinat pe micuțul Liam.

Vânăt la ochiul stâng

De remarcat că Reghecampf poartă o pereche de ochelari, dar accesoriul nu a putut să ascundă vănătaia pe care acesta a căpătat-o în urma conflictului cu Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a oferit un prim mesaj legat de botezul micuțului Liam. După ce s-a bătut parte în parte cu fostul soț vineri seară, impresara a schimbat tonul, azi, chiar înaintea botezului.

”Noi, familia Prodan, ii uram celui mic viața de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărută in presa va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan-Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre.

Din respect și dragoste pentru copiii familiei, ne rezervam dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp.

Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot. Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem ca și doresc faima și bani. Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile , supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pt noi.

Avem rugămintea sa nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul sotului meu. Ii dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan / REGHECAMPF”, a notat Anamaria Prodan într-o postare pe o rețea de socializare.

Citește și

Ce se va întâmpla cu serialul ”Las Fierbinți” difuzat la Pro TV