--> -->

Cu ochii pe revelația Ligii 1 pentru un jucător polivalent! Ajută Bălănescu pe Dinamo?

Dinamo a început antrenamentele de pe 5 ianuarie, echipa se pregătește sub comanda lui Flavius Stoican la Săftica și are în vizor mai mulți jucători pentru un transfer.

Ricardinho (27 de ani), pe numele său complet Ricardo Jose Veiga Varzim Miranda, ar putea pleca de la FC Voluntari, iar Dinamo stă la pândă, a informat GSP.ro.

N-a plecat în cantonament!

Ricardinho a fost un om de bază la FC Voluntari în ultimele sezoane. Fundaș dreapta de meserie, portughezul jucat de multe ori și în linia de mijloc, închizător sau extremă.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani nu a făcut deplasarea cu echipa în cantonamentul din Antalya, iar situația lui este una incertă.

Dinamo este primul club interesat de serviciile lui Ricardinho. ”Câinii” au bifat deja un transfer important în această iarnă, pe Răzvan Patriche, fostul căpitan al Academicii Clinceni.

Iuliu Mureșan și Flavius Stoican vor să păstreze aceaași linie și să aducă fotbaliști cu meciuri în picioare în prima parte a sezonului, Ricardinho a îmbrăcat tricoul Voluntariului în 14 partide din Liga 1 în actuala stagiune.

Citește și

FOTO Nole Đjoković: „Înainte de a fi sportiv sunt creștin ortodox”