Cu el a închis Dinamo mercato! Cadou de ziua lui

Dinamo și-a prezentat astăzi ultimul transfer, al 9-lea din mercato estival, ”câinii” încercând luni, de la ora 20:30, contra celor de la FC Botoșani, să scape de ultima poziție din clasament.

Răzvan Began, portar, este ultimul transfer oficializat în alb și roșu

”București, 11 august 2023. Ultima oară la FC Botoșani, portarul Răzvan Began a semnat un contract cu Dinamo 1948 București și, de astăzi, face parte din lotul pregătit de Ovidiu Burcă pentru acest sezon de Superligă, a anunțat administratorul special Vlad Iacob pentru canalele oficiale de comunicare ale clubului.

Noul portar dinamovist a început fotbalul la CFR Cluj și a mai evoluat în carieră pentru Viitorul, actualul Farul Constanța, Luceafărul Oradea, Foresta Suceava, Hermannstadt, ACS Poli Timișoara, Daco-Getica București, Dunărea Călărași, Sepsi OSK Sf. Gheorghe și FC Botoșani.

Născut la Sighetu Marmației, Răzvan Began va împlini, mâine, 27 de ani.

Cifrele noului dinamovist

1 meci a apărat Began în acest sezon pentru FC Botoșani, în a doua etapă de SuperLigă, 1-1 pe teren propriu cu Petrolul Ploiești.

3 trofee are Began în palmares, Cupa României (2022, 2023) și Supercupa României (2023), toate cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

3 portari are prima noastră echipă în lotul pentru sezonul 2023-2024: Adnan Golubovic, Filip Dujmovic și Răzvan Began.

Bine ai venit la Dinamo, Răzvan Began!”, au transmis oficialii clubului pe rețelele de socializare ale grupării.

Citește și

Sfatul lui Lupescu pentru Burcă: ”Eu cred că știe asta!”