--> -->

Cu cine vrea să obțină Burcă victoria la Oradea

Dinamo o înfruntă diseară pe FC Bihor, pe „Iuliu Bodola” din Oradea, într-un meci contând pentru etapa a doua a grupelor Cupei României Betano. Partida va fi și în direct la Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

”Câinii” vor avea 500 de bilete la partidă, iar cei din Oradea i-au întâmpinat cu mult entuziasm pe Ovidiu Burcă și elevii săi.

Trupa lui Ovidiu Burcă, tot mai puternic contestat de către suporteri, vrea să-și refacă moralul cu FC Bihor (locul 1 în C8), o formație care defilează în seria ei, neînvinsă în 10 etape, care a pierdut în prima etapă din grupele Cupei României, 0-2 cu FCSB.

FC Bihor – Dinamo București, echipele probabile:

FC Bihor: Pînzariu – C. Jurj, T. Paublusztig, Bactăr, R. Farcaș, L. Ioviță – R. Gunie, B. Vasile, I. Ban – Al. Serian – S. Jurj
Antrenor: Florin Farcaș

Dinamo București: Began – Costin, R. Grigore, Giafer, Amzăr – Larrucea, I. Roșu, A. Bani – Ghezali, Abdallah, Politic
Antrenor: Ovidiu Burcă

Florin Farcaș, antrenor FC Bihor: „E un regal fotbalistic pentru noi!”

Florin Farcaș, antrenorul orădenilor, a prefațat partida cu Dinamo din grupele Cupei României. Cataloghează întâlnirea cu roș-albii drept un „regal fotbalistic”.

„Putem spune că, pentru noi, este un regal fotbalistic, pentru că Oradea a aşteptat de mult timp asemenea meciuri şi echipe importante.

Desigur că Dinamo este un adversar puternic, de Liga I, dar noi sperăm să ne prezentăm cât se poate de bine. Trebuie să avem mai mult curaj decât la meciul cu FCSB, să arătăm că avem valoare şi calitate în joc. La meciul cu FCSB am fost temători. De această dată am pregătit echipa să fie mai dezinvoltă”.

Dinamo parcurge o perioadă turbulentă în Liga 1, cu o serie lungă de eșecuri, ultima victorie datând din 19 august, 3-2 la Voluntari. De atunci, a urmat, în campionat, o serie de 8 meciuri fără victorie, trei remize și 5 eșecuri.

Citește și

Carmen Tănase și-a motivat o alegere: ”Dumneavoastră, bărbații, sunteți niște ”animale” ciudate”