--> -->

Cu cine poate juca Dinamo dacă ratează promovarea directă. Surpriză de final în Liga 1

Ultima etapă a play-out-ului din Liga 1 a stabilit care vor fi cele două echipe care evită retrogradarea directă în eșalonul secund. Astfel, UTA Arad și FC Argeș vor evolua în barajul de menținere/promovare.

După ce a revenit de la 0-2 cu Voluntari, încheiind meciul la egalitate, 2-2, Chindia nu a reușit să evite retrogradarea directă!

Partidele decisive pe 27 mai, respectiv 3 iunie

În 4 meciuri pe banca lui UTA, Mircea Rednic a reușit să obțină 8 puncte, să termine pe locul 7 în play-out și să evite un duel-șoc la baraj cu Dinamo. Astfel, meciurile care vor stabili ultimele două echipe care vor evolua în Liga 1 sezonul viitor sunt:

UTA – Gloria Buzău
FC Argeș – Dinamo / Oțelul

Tragerea la sorți care va stabili ordinea în care echipele vor fi gazde va avea loc luni, 22 mai. Meciurile tur se vor disputa pe 27 mai, iar manșele secunde pe 3 iunie.

O singură necunoscută

Ultima etapă din Liga 2 va lămuri definitiv configurația barajului. Dinamo și Oțelul se bat pentru promovarea directă. Cele două formații sunt la egalitate de puncte, iar departajarea se face în funcție de numărul de puncte din sezonul regulat, unde echipa lui Dorinel e favorizată.

Gălățenii joacă acasă cu Unirea Dej, echipă care a aflat astăzi că nu a primit licența pentru Liga 1, și trebuie să câștige pentru a fi siguri de promovare. Dinamo e și ea obligată să câștige la Iași, dar așteaptă un pas greșit al rivalilor.

Gloria Buzău a scăpat de griji după ce Unirea Dej n-a primit licență și e sigură de al doilea loc la baraj.

Citește și

Anamaria Prodan în tandrețuri cu Cătălin Botezatu: „Cei mai buni”