--> -->

Cu cine poate ataca Ovidiu Burcă victoria la Sibiu. Meci mare

Antepenultima etapă din sezonul regulat a produs o victorie a Oțelului Galați, scor 1-0, gol Fatai, în meciul cu Csikszereda, iar trupa lui Dorinel Munteanu le însoțește în play-off pe CSA Steaua și Poli Iași.

În plus, ardelenii se îndepărtează de șanse la top 6, în perspectiva ultimei runde. Un rezultat care ajută, de la distanță, pe Dinamo, ce vrea să-și asigure cel puțin ultima poziție de play-off.

Care sunt problemele de lot

Dinamo a avut un antrenament cu public în runda precedentă, 6-0 cu Unirea Constanța pe ”Arcul de Triumf”, un antrenament înainte de meciul cu Șelimbăr, de sâmbătă, la ora 12:00, la Sibiu.

În afară de Buleică și Bordusanu accidentați, Burcă se poate declara fericit, deoarece nu sunt alte accidentări, Gorka Larrucea se simte mai bine, Quentin Bena și Amzar sunt și ei în lot după ce au fost suspendați la partida precedentă.

Dinamo trebuie să fi învățat ceva din partidele precedente, chiar din meciul Iașiului cu Șelimbăr, un meci ți-l faci ușor dacă începi bine, dacă intri decis și eu cred că se va întâmpla asta cu 5000 de dinamoviști în spate!

Ce variante are Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă ar putea începe în formula Oncescu – Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – I. Roșu, Larruccea, Dani Iglesias – Ghezali, Al. Pop, Bani.

Este un meci extrem de important pentru Dinamo, care poate fi hotărâtor pentru play-off și, apoi, pentru promovare.

Se estimează să fie peste 3.000 de suporteri dinamoviști la Sibiu, care vor crea o atmosferă incendiară în Ardeal.

Citește și

Ion Iliescu la 93 de ani: ”O nouă tinerețe”