Surpriză în lotul lui Uhrin: revine Torje

Dinamo joacă diseară, de la ora 20:30, la Mioveni, cu echipa locală. Contra unei formații care a învins de două ori ”haita” în sezonul regulat.

Mioveniul lui Alexandru Pelici a întors soarta partidei în decembrie 2021, cu golurile lui Moussa Sanoh și Bogdan Rusu, în prelungirile confruntării, scor 2-1 pentru gazde, iar după câteva zile Mircea Rednic era înlocuit.

Acum, pe ”câini” îi așteaptă un alt duel tare. Mioveniul este, practic, o contracandidată la retrogradare, dar mult mai bine plasată, la 9 puncte în fața roș-albilor, sperând să se salveze direct.

Istoric

Întâia confruntare din campionat a avut loc pe 18 august 2007, Dinamo – Dacia Mioveni 1-1, goluri înscrise de Ionel Dănciulescu, respectiv Mariko Daouda.

Cea mai mare diferenţă de scor: 12 mai 2012, Dinamo – CS Mioveni 4-1.

Alexandru Pelici vs Dinamo în Liga 1: 8 jocuri – două victorii – 6 înfrângeri;

Dusan Uhrin vs CS Mioveni în Liga 1: două jocuri, ambele în ediţia 2007-2008, când antrena Poli Timişoara – o remiză – o înfrângere.

Soluțiile lui Uhrin

În continuare sunt probleme de lot, nu cum erau acum câteva săptămâni, dar mai sunt. În mod normal, cehul ar începe în formula Eșanu – Grădinaru, Patriche, Carp, Moura – Bani, Răuță, Pierret, St. Filip – Morar, Irobiso.

Sunt trei semne de întrebare. Dacă Aloe va putea evolua, va fi titular în locul lui Patriche. În cazul în care Morar, ieșit accidentat, nu va putea juca, va fi Ivanovski în primul 11. Și de văzut dacă Răuță va reveni în formula de bază, mai ales că Rodriguez nu a dat cel mai bun randament până acum.

Totodată, a revenit în lot Gabriel Torje, după o accidentare de lungă durată! Totuși, alți fotbaliști importanți sunt indisponibili: Andrei Radu, Ehmann, Matei, Azankpo, Bordușanu și Tomozei!

Citește și

Horațiu Mălăele, tăios, către ”zvoniștii” lui