--> -->

Cu cine atacă Dinamo ultimul meci din 2022

Dinamo are doar un punct după primele două meciuri disputate în grupa A, în noul format al Cupei României. Dar speră să dea lovitura diseară, de la ora 19:00, la Buzău, contra Unirii Slobozia, o contracandidată la play-off în Liga 2.

Sepsi este singura echipă cu punctaj maxim, 6 puncte din primele 2 meciuri, U Craiova are 4 puncte, Voluntari 3, în vreme ce Dinamo, Slobozia și Petrolul au câte un punct. Primele 2 clasate merg mai departe, atât.

Intră ”echipa a doua”

Meciul de diseară reprezintă o șansă pentru Burcă să vadă la lucru anumiți jucători ce au evoluat mai puțin în ultimele săptămâni, ori pe tot parcursul sezonului. Astfel, ar putea apărea în formula de start fotbaliști precum Tomozei, Dudea, Delciu sau chiar Cătălin Țîră.

Atenție, pentru acest meci rămâne valabilă regula U19, fiind duel între două echipe din liga secundă, atunci se aplică și regula din liga secundă, cu un jucător U19 și un jucător U21.

Este de așteptat ca Filip Dujmovic să fie titular astăzi, a ajuns din nefericire titular doar în Cupa după accidentarea lui Bordusanu, a mai evoluat cu Sepsi, astăzi va fi în poartă.

Tomozei ar putea fi titular în flancul drept, în locul lui Moura, Șerban în stânga. Iar Dudea poate să joace în centrul apărării lângă Giafer sau Bena.

Gorka revine titular, după ce a lipsit cu Brașov, suspendat fiind, iar Borcea va fi titular lângă Iulian sau Neluț Roșu.

Ce zice Burcă despre noi transferuri

Întrebat despre transferurile iernii, în perspectiva unui 2023 în care să atace promovarea în Liga 1, Ovidiu Burcă a declarat după partida câștigată, 2-0, la Brașov.

”Nu știu. Ne vom gândi. Vom face o analiză. Echipa a crescut de la meci la meci, nu a fost ușor să legi echipa în timpul campionatului, dar cred că am făcut o treabă bună.

Mai avem un meci de Cupă, la Buzău, contra Sloboziei, și sper să câștigăm și acel meci pentru a termina cu o impresie pozitivă”, a declarat Ovidiu Burcă, după victoria cu FC Brașov.

Citește și

Va crește prețul la carburanți după ce petrolul rusesc a fost interzis în UE? Reacția ministrului Virgil Popescu