--> -->

Cu cine atacă Dinamo prima victorie din Liga 1, contra ”fraților” de la U Cluj

U Cluj și Dinamo se înfruntă sâmbătă, de la ora 21:30, în runda cu numărul 4 a Superligii. Partida va fi televizată pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

U Cluj – Dinamo, echipe probabile

U Cluj: 33. Gorcea – 88. Dimitrov, 6. Miron, 3. Al. Mitrea, 5. Vătăjelu – 94. Bic, 16. I. Filip, 10. Nistor – 19. D. Popa, 7. I. Stoica, 27. Al. Chipciu
Rezerve: 12. I. Chirilă, 8. Calcan, 11. Tescan, 17. Pițian, 18. Perianu, 26. D. Oancea, 59. Popadiuc, 93. R. Călugăru, 97. Hofman,
Antrenor: Anton Petrea

Dinamo: 1. Golubovici – 2. Moura, 24. Giafer, 27. R. Grigore, 31. Amzăr – 8. Larrucea – 98. C. Costin, 10. Iglesias, 30. N. Roșu, 17. Politic – 7. Gregorio
Rezerve: 12. Dujmovic, 4. Bena, 6. I. Roșu, 9. C. Țâră, 15. D. Irimia, 18. V. Borcea, 19. Abdallah, 22. Bani, 77. A. Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Stadion: Gaz Metan, Mediaș
Arbitru: Ovidiu Hațegan / Asistenți: Mircea Grigoriu și Sebastian Gheorghe
Arbitru VAR: Radu Petrescu / Arbitru AVAR: Mircea Ardelean

U Cluj are moral mai bun

U Cluj vine după o victorie spectaculoasă pe terenul lui FCU Craiova, scor 4-3. În ciuda rezultatului pozitiv, Toni Petrea nu este sigur de postul lui.

De partea cealaltă, Ovidiu Burcă nu are astfel de probleme, în ciuda faptului că Dinamo încă nu a reușit să acumuleze vreun punct în actuala stagiune.

Revedere după barajul istoric pentru ”câini”

Pe 29 mai 2022, Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie în „B”. Considerați mari favoriți înaintea barajului de menținere/promovare, „câinii” pregătiți de Dusan Uhrin au pierdut surprinzător, scor 2-0, prima manșa, pe Cluj Arena (goluri Remacle și Boinciuc), iar retrogradarea s-a produs în returul din Groapă, terminat 1-1 (Morar/Tescan).

La 14 luni de la barajul memorabil, Eric Linkar (44 de ani), antrenorul care a readus-o pe U Cluj în Liga 1 după 7 ani, consideră că balanța înclină astăzi în favoarea „Șepcilor roșii”.

Erik Lincar: „U Cluj are prima șansă cu Dinamo”

„Povestea acelui baraj a fost, a trecut un an și ceva de atunci. Pentru mine, sincer, a fost o surpriză că Dinamo a reușit să revină atât de repede în Liga 1, ținând cont de problemele financiare cu care s-a confruntat, lotul destul de subțire la nivelul Ligii 2. Fără a putea face transferuri în iarnă.

În momentul de față, consider că prima șansă o au, cu siguranță, cei de la Universitatea Cluj. Aici vorbim despre experiența lotului, de jucătorii valoroși pe care i-a transferat.

În timp ce Dinamo încearcă să închege o echipă, să integreze jucătorii nou-veniți, chiar dacă are o anumită omogenitate, rămânând mulți jucători care au promovat din Liga 2″, a declarat Lincar, în prezent antrenor la Chiajna, pentru GSP.

Citește și

Miss Moscova când a fost întrebată care e capitala României: „Să rescriem manualele de geografie”