Cu cine atacă Burcă victoria la Buzău

FC Buzău – Dinamo, confruntare din runda #6 a play-off-ului ligii secunde, este o partidă vitală pentru șansele „câinilor” la promovare.

Se joacă luni, de la ora 17:30. Duelul din „Crâng” va fi și în direct la Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Chestie și de orgoliu

În sezonul regular, Buzăul s-a impus cu 2-1, cele două echipe au mai jucat un amical în noiembrie, scor 2-2, iar în prima etapă din turul play-off-ului de Liga 2 a mai fost o remiză, 1-1.

Buzăul vine după victoria cu Steaua, 1-0, iar Dinamo după înfrângerea cu Poli Iași, 1-3. Ambele echipe mai au șanse matematice la promovarea directă, dar, realist, țintesc barajul.

Cine apără în ”haită”

Cea mai mare dilemă în formația roș-albilor este legată de cine va apăra din primul minut. Oncescu a intrat în colimatorul fanilor după ultimele eșecuri cu CSA. Au apărut informații că Burcă ar putea apela la o variantă șoc, un tânăr, Stoian, care să fie titular (detalii aici).

Totuși, soluția logică, în acest moment, ar fi ca Dujmovic să apară în primul 11, ar urma ca Irimia să apară titular, pentru jucătorul eligibil U19.

FC Buzău – Dinamo, echipe probabile:

FC Buzău: Rusu – Oteliţă, Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu – Ariel Lopez, Gaitan – Angelov, Sampaio, Blejdea – Boiciuc. Antrenor: Adrian Mihalcea

Dinamo: Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – Larrucea, N. Roșu – Irimia, A. Bani, V. Borcea – Ghezali
Antrenor: Ovidiu Burcă

Stadion: „Gloria”, Buzău (capacitate – 12.321 locuri)
Arbitru: Andrei Moroiță (Ploiești). Asistenți Alexandru Filip (Constanța), Marius Ionuț Bobe (București).

Citește și

Părintele Calistrat replică pentru Dana Nălbaru: „Eu n-am nimic cu Dana asta Nălbaru, schimbarea religiei este un punct al ei de vedere”