--> -->

Cu cine a semnat Marco Dulca, după ce a negociat cu Dinamo

Dinamo a fost în tratative cu mai mulți jucători în mercato de vară, până acum a adus 9 fotbaliști, iar Ovidiu Burcă a recunoscut ieri că și-ar mai dori pe un singur post.

Nu a făcut un secret din asta, își mai dorește un fundaș stânga, care să fie concurent pentru Ionuț Amzăr, selecționat la U21.

A semnat pe 2 ani în Slovenia

Printre jucătorii cu care ”câinii” au negociat pentru un eventual transfer în vara trecută s-a numărat și Marco Dulca, 24 de ani, la care a renunțat Gigi Becali. Vă informam săptămâna trecută de tratativele care au fost între părți, dar nu s-a ajuns la niciun acord.

După ce nu a ajuns la niciun deznodământ cu Dinamo, fostul jucător de la FCSB și Chindia s-a reorientat spre străinătate. A semnat cu Celje, liderul din campionatul Sloveniei după 6 etape. Mijlocașul defensiv a semnat un contract valabil pe trei sezoane.

Recomandări de la prieteni

”Primele impresii sunt foarte pozitive. Toată lumea m-a primit foarte bine. Vin cu un obiectiv clar de a ajuta echipa să ajungă în campionat. Clubul a ajuns în play-off-ul Conference League, așa că am idee la ce echipă am venit.

Am și niște prieteni în Slovenia care mi-au spus multe lucruri bune despre Celje și despre campionatul sloven. Am o altă experiență în străinătate și sunt gata să mă prezint în cea mai bună formă.

Sunt un fotbalist muncitor, căruia îi place să ajute defensiva, dar vrea să îmi ajut echipa și în atac și să câștigăm trofee în acest sezon”, a spus Marco Dulca. Jucătorul are o cotă de piață de 750.000 de euro, conform Transfermarkt.

Citește și

Un lăutar drogat a șocat-o pe Monica Pop: ”Efectiv, asta a făcut, în arestul poliției”