Cu ce viteză rula Vlad Pascu în momentul accidentului mortal de la 2 mai

Expertiza în cazul accidentului de la 2 Mai arată că Vlad Pascu rula cu o viteză de 102,86 km pe oră la momentul impactului cu victimele, a transmis vineri, 6 octombrie, Adrian Cuculis, avocatul familiei fetei de 20 de ani ucisă în accident.

Ipoteză șocantă

„Se conturează și mai mult ipoteza inițială asupra faptului că Pascu a plecat de la fața locului având percepția că, dacă nu are nicio mașină în spate care să fi văzut accidentul, ar putea sa scape. Asta reiese și din faptul că a oprit doar câteva secunde, apoi și-a continuat deplasarea“, a spus Cuculis.

Avocatul mai notează că expertiza depusă la dosarul penal în cazul accidentului mai arată că „Pascu făcea slalom pe drum și rula în afara părții carosabile și afirmă că „este necesară schimbarea încadrării faptei din ucidere din culpă în omor”.

Și mama lui e în arest preventiv

Vlad Pascu este în arest preventiv din 20 august, la o zi după ce a intrat cu mașina într-un grup de 8 tineri lângă stațiunea 2 Mai, județul Constanța, și a omorât doi dintre ei, conducând drogat.

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, a fost și ea arestată preventiv pentru 30 de zile. Femeia este acuzată că a încercat să o șantajeze pe fosta iubită a lui Vlad Pascu după accident. Totodată, este suspectată și că i-a furnizat droguri fiului ei.

Citește și

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, vine în România