Cu ce se va alege Dinamo dacă învinge la Târgu Jiu

Dinamo nu a avut un start de sezon prea fericit în Liga 2, este în partea secundă a clasamentului, dar încearcă să impresioneze și să capete moral în meciul de joi cu Viitorul Pandurii la Târgu Jiu, în play-off-ul Cupei României, de la ora 21:30.

Echipa s-a antrenat sub comanda lui Ovidiu Burcă la Săftica, iar astăzi roș-albii vor pleca în orașul lui Brâncuși.

Bani puțini, onoare multă

Apoi, imediat după partidă, „câinii” se vor întoarce la Săftica, pentru a începe pregătirea duelului cu Unirea Slobozia, de marți seară, de la Giurgiu.

În cazul în care Dinamo va învinge la Târgu Jiu va câștiga un bonus de 8.000 de euro din partea FRF și, mai important, își va apăra blazonul și se va califica în grupele competiției, conform noului format.

Acolo, o victorie este remunerată cu câte 4.000 de euro.

„Ne place mult mingea”

Fanii dinamoviști care vor dori să asiste la meci vor avea acces la bilete pentru prețul de 20 de lei. Biletele sunt disponibile doar la casele de bilete.

„Va fi un moment al adevărului, i-am întâlnit pe gorjeni la începutul campionatului, au câștigat, de atunci și până acum noi am progresat. Tradiția ne obligă să mergem mai departe, să învingem. Ar fi hazardat să spunem că este un obiectiv Cupa României, o luăm meci cu meci. Obiectivul principal este să construiesc o echipă competitivă, altcineva care ar fi venit să spună că vrea să promoveze și să câștige Cupa, cred că ar fi fost niște afirmații mai mult pentru suporteri, emoționale.

Eu simt că în afară de meciul de la Buzău, suntem o echipa căreia îi place controlul jocului, ne place mult mingea, eu cred că în multe meciuri am arătat un joc de calitate”, a declarat Burcă.

Citește și

Câte grade este recomandat să avem în casă. Ce susțin specialiștii