Cu ce se ocupă Monica Odagiu acum, după accidentul de circulație în care a murit un om: „Vă așteptăm la teatru”

Monica Odagiu a luat o pauză pe plan profesional, pentru a-și putea reveni după ce a fost implicată într-un accident mortal de circulație.

Deși s-a demonstrat că nu a fost vina ei și ea a spus că a încercat să facă tot posibilul pentru a evita tragedia, actrița a fost afectată sufletește.

Ajutor la nunta sorei sale

Recent, actrița a revenit la proiectele din teatru și a făcut primele declarații despre nunta surorii ei, Ana Odagiu.

„S-a căsătorit între timp. Soră-mea este femeie măritată. Mie nu îmi vine să cred”, a povestit Monica Odagiu pentru Ego. Actrița a declarat că vor relua proiectele personale pe care le-au demarat împreună, ca de exemplu șirul de filmulețele de tip parodie pe care l-au început în pandemie.

”Nu se termină cu Marcela și Gioconda. Cum să se termine. Dar ce legătură are? Meseria e meserie, viața personală e viață personală.

Nici atunci nu stăteam împreună, în aceeași casă, era pandemia atunci și a fost contextul de așa natură, dar o să ne reapucăm de filmulețele alea. Momentan stai că nu avem timp de turnee, după cum poți observa. Ea pleacă în turneu, eu sunt aici, când vine ea plec eu, și tot așa. Dar o să ne întoarcem la Marcela și Gioconda că trebuie. Ne e dor și nouă de ele”, a spus Monica.

Monica Odagiu și-a reluat și proiectele de la teatru, dar și concertele din țară.

Viața ei merge înainte

„Vă așteptăm la teatru. Sunt și cu Monica Davidescu astăzi la eveniment, cu care sunt înrudită în spectacolul „O noapte furtunoasă”, pe care îl jucăm la Teatrul Național, vă așteptăm acolo. O să plecăm și prin țară.

Ne vedem și în septembrie cu „Te despart de nu te vezi” unde sunt cu Paul Ipate și cu Cosmin Seleși.

Vă așteptăm la teatru și la concerte în București și în țară”, a completat Monica Odagiu pentru sursa citată.

Citește și

Părinţii cu copii de până în 8 ani pot lucra patru zile pe lună de acasă