--> -->

Cu ce bărbat celebru se iubește Teodora Stoica. Momente pasionale la mare

Teodora Stoica, 28 de ani, și BRomania, 36 de ani, formează un cuplu, cei doi fiind surprinși cum se sărutau cu foc la festivalul Nostalgia, din stațiunea Mamaia.

Nu s-au ascuns de ochii celorlalți

Teodora Stoica și BRomania au început o relație pe care nimeni nu ar fi putut să o anticipeze, iar primii pași în această legătură romantică au fost făcuți pe nisipul Litoralului.

Fiica președintelui consiliului de administrație al clubului FCSB Mihai Stoica și celebrul artist au fost surprinși de paparazzi CANCAN cum se sărutau cu foc în timp ce participau la festivalul Nostalgia.

BRomania a mers însoțit de Teodora Stoica la eveniment și nu a scăpat-o pe aceasta din ochi nicio secundă.

Au plecat împreună de la party

Cei doi nu s-au ferit de privirile celorlalți petrecăreți și s-au comportat întocmai ca doi adolescenți, fiind vizibil cu ochiul liber că, deși nu formează decât de curând un cuplu, se simt mai mult decât relaxați unul în prezența celuilalt.

BRomania și Teodora Stoica au petrecut timp de ore bune la festival, apoi cunoscutul vlogger, care și-a făcut intrarea și în cinematografie, a ales să plece spre camera de hotel. Bineînțeles că nu a părăsit petrecerea singur, ci cu fiica lui Meme Stoica de mână, cei doi pierind în noapte.

BRomania s-a făcut băiat de casă: vrea să își întemeieze o familie

Ajuns la 36 de ani, BRomania a anunțat în mod public în urmă cu două luni că se gândește din ce în ce mai serios la întemeierea unei familii.

Pe numele său real Matei Dima, artistul ieșise de curând dintr-o relație care a durat un an.

„Iată-mă aici, singur și gata să am o familie. Sunt gata, vreau să anunț, în exclusivitate la voi, că mi-ar plăcea să am o familie”, a declarat BRomania, pentru CANCAN, în urmă cu două luni.

Citește și

Denise Rifai, cucerită de un bărbat celebru: „Atât de departe”