Badea tocmai a investit la Dinamo: ”Confirm”

Dinamo s-a împrumutat la Nicolae Badea (73 de ani) pentru a-i plăti pe antrenori, care nu își mai văzuseră salariul de două luni.

Sigur a dat pentru primă

Informația a fost oferită de Dinu Gheorghe în cadrul emisiunii ProSport Live. Fostul conducător de club, inclusiv la Dinamo în urmă cu 7 ani, spune că omul de afaceri a împrumutat-o pe Dinamo cu o sumă de bani din care să fie acoperite restanțele financiare față de Dusan Uhrin și colaboratorii acestuia, care erau neplătiți de două luni.

Din informațiile noastre, Badea a fost unul dintre oamenii de afaceri ce au participat la colectarea banilor pentru prima de baraj, adunându-se în total 75.000 de euro, dintre care 25.000 de euro au fost strânși de DDB.

Dinamo se luptă cu U Cluj la baraj pentru un loc în ediția următoare a Ligii 1. În tur, ardelenii s-au impus cu 2-0, manșa a doua urmând să se desfășoare duminică, 29 mai, de la ora 21:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

”Mi-e teamă de haosul de acolo”

Dinamo îi va plăti pe antrenori din banii împrumutați de la Nicolae Badea. Invitat în cadrul emisiunii ProSport Live, Dinu Gheorghe a făcut acest anunț și a ținut să menționeze că suma este una importantă.

”Mi-e teamă de haosul de la Dinamo. Este un club al nimănui. Zăvăleanu încearcă să fie și patron de echipă, dar e depășit. Cineva a împrumutat ieri clubul cu o sumă importantă, ca să fie plătite salariile antrenorilor. Nu erau plătiți de două luni. Nu mai zic de cei de la centrul de juniori, care se vaită peste tot.

Pot să confirm informația ta (n.r. Nicolae Badea a dat banii). Nu e în regulă minciuna asta, să păcălească faptul că sunt frumoși și deștepți și țin echipa pe zero (n.r. datorii)”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Citește și

Lucian Bode ferm: ”PNL dă guvernări, nu e partid-balama”