CTP, tăios deja cu Ioana Mihăilă: ”Un soi de preoteasă a templului Vlad Voiculescu”

Scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu a avut o opinie tăioasă după prima ieșire publică a noului ministru de la Sănătate, Ioana Mihăilă. El a observat cuvintele de apreciere pe care le avea Ioana Mihăilă față de fostul ministru, Vlad Voiculescu, femeia de 39 de ani explicând că va continua proiectele predecesorului ei.

”Doamna Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății, a ținut să se prezinte ca un soi de preoteasă a templului Vlad Voiculescu, evocându-l și invocându-l cam o data la un minut și jumătate, până la poezia exprimării ”Cabinetul Vlad Voiculescu”, ca și cum ar fi fost prim-ministru.

Foarte frumos. Să vedem ce slujbe o să oficieze doamna doctor în această calitate cvasireligioasă, căci pe cele de înmormântare le oficiază BOR (n.red – Biserica Ortodoxă Română)”, a spus Cristian Tudor Popescu în publicația Republica.ro.

Noul ministru al Sănătății a declarat că nu va ”șterge cu buretele” proiectele începute de Vlad Voiculescu, dar a adăugat că ”acesta este mandatul meu”.

”Nu pot să spun că voi șterge cu buretele aspirațiile comune pe care le-am avut împreună cu Vlad Voiculescu, dar perioada care urmează este cu Ioana Mihăilă la Ministerul Sănătății, iar mandatul este al meu”, a mai spus Ioana Mihăilă.

Zilele trecute, când iureșul de după demiterea lui Vlad Voiculescu era în toi, CTP s-a exprimat la adresa fostului oficial al Executivului, printre altele: ”Este inteligent, dar și extraordinar de perfid”.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Top 5 locuri mai puțin știute din Hunedoara