CTP, reacție furibundă la adresa Simonei Halep: ”Din această perspectivă, merită ce i se întâmplă”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, un mare fan al tenisului, îl atacă pe antrenorul Patrick Mouratoglou chiar în ziua procesului de la TAS.

CTP consideră că Simona Halep a făcut greșeala carierei când s-a lăsat pe mâna echipei antrenorului francez, iar din acest punct de vedere merită tot ceea ce i se întâmplă.

Ce a spus CTP despre Simona Halep

„Nu-și mai poate relua cariera, dacă e vorba despre 4 ani de suspendare. Nu este bun acest gest, nu este potrivit. Nu te apuci să faci afirmații și să spui că ești nedreptățită!

Nu te apuci să faci astfel de declarații care pot să creeze reacții adverse unei instanțe de judecată! Practic, forțezi cumva mâna respectivei instanțe să te declare nevinovată, ceea ce aproape niciodată nu duce la urmări pozitive”, a afirmat CTP la sport.ro.

”Îl gâdilă cu o asemenea exprimare, după ce s-a dat pe mâna acestui individ”

CTP l-a atacat pe antrenorul pe care Simona l-a avut în ultima perioadă a ei în circuit, Patrick Mouratoglou. Sub îndrumarea echipei acestuia, Halep a început să ia suplimentul alimentar care s-a dovedit a fi contaminat.

„Simona îl gâdilă pe Patrick Mouratoglou cu o asemenea exprimare. Individul a tăcut atât timp, Simona fiind supusă unor presiuni greu de imaginat pentru noi.

Ar fi trebuit să-i spună măcar acum în față: «Am avut încredere și a fost un nemernic, care și-a bătut joc de mine!».

Este, după părerea mea, cea mai mare greșeală din cariera Simonei faptul că s-a predat cu arme și bagaje, s-a dat pe mâna acestui individ.

Plătește acum pentru modul în care a înțeles să se dea pe mâna acestui Mouratoglou și să-l protejeze. Din punctul ăsta de vedere, Simona merită ceea ce i se întâmplă”, a completat CTP.

Citește și

Lia Olguța Vasilescu anunță cine va câștiga prezidențialele: ”Ca în 2000!”