CTP îl distruge pe Cîțu: ”Ce e-n capul lui?”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o ieșire dură la adresa ex-premierului Florin Cîțu după ultima idee a actualului președinte al PNL.

Îl lovește pe Florin Cîțu, care a avut din nou ”inspirația” de a se folosi de muzica rock pentru a transmite mesaje românilor. Sau simpatizanților săi.

Florin Cîțu a transmis vineri, 18 februarie, într-un story pe Instagram însoțit de muzică rock: ”Reducerea CAS cu 5% și a TVA-ului general cu 2%” este foarte aproape”.

”Ieșiri de prost gust desăvârșit”

Replica lui CTP nu s-a lăsat așteptată. Gazetarul a spus la Digi 24 că ”este a n-a oară” când fostul premier ”vine cu niște ieșiri de un prost gust desăvârșit”.

”Suntem foarte aproape! Reducerea CAS cu 5% și TVA general cu 2%. Bani în buzunarele românilor acum. Prețuri mai mici acum”, a scris Florin Cîțu pe Instagram.

Rocker-ul

Liderul PNL a folosit drept coloană sonoră melodia ”Man on a mission”, a formației Oh the Larceny, care conține versurile ”Sunt un om într-o misiune/Nu-mi trebuie permisiune”.

”Nu am știut niciodată. M-am gândit tot timpul la măsurile economice.

Cum gândește din punct de vedere economic, fiind prim-ministru și așa mai departe, dar nu pot să știu, nu mi-am dat seama niciodată ce e în capul lui așa, ca om”, a comentat CTP vizavi de Cîțu, citat de Libertatea.

”Banc grotesc”

”Un bâlcism cu care ce crede? În clipa în care pune melodia aia, «sunt un om în misiune», ce crede el?”, a completat gazetarul.

”Oamenii care se uită la televizor ce cred în clipa când aud melodia asta rock pusă acolo? «Domne, dumneata îți bați joc de noi», nu?

Cum poți să faci bancurile astea grotești într-o astfel de situație? Asta ține de interiorul domnului Cîțu”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Citește și

Robert Niță după Survivor: ”Foame”