--> -->

CTP iese din nou la rampă: ”Pe măsura primitivismului actualului popor român”

Cristian Tudor Popescu a avut un nou comentariu acid în care critică vehement țara în care s-a născut și trăiește.

Ziaristul a avut o opinie vehementă și a spus, într-un comentariu pe Republica, că a refuza vaccinul în condiţiile în care zeci de mii de oameni nevaccinați au murit și mor în chinuri, în fiecare zi, ține de joasa calitate umană a individului.

Îi ceartă și pe guvernanți

Oricât de greu de înghițit ar fi această constatare, rațiunea mă obligă s-o enunț: procentul uriaș de nevaccinați este pe măsura primitivismului actualului popor român. A ignoranței și iraționalității de care sunt stăpâniți aproape trei sferturi dintre noi, mulți cadre medicale și didactice”, scrie Cristian Tudor Popescu.

”Guvernul n-a făcut ce trebuie ca românii să se vaccineze” nu e decât o frază bombastică în caftul politic. Ce dracu să facă? Să le dea mici, bere, fasole cu ciolan, mai multe tombole și loterii? Să-i scarpine pe burtă? Atât guvernul Orban cât și guvernul Cîțu au comis tâmpenii cât cuprinde”, a mai spus jurnalistul.

Pe tonul lui care l-a făcut celebru

”S-au adus vaccinuri suficiente pentru de câteva ori populația României. Toți specialiștii de vârf în boli infecțioase și medicină de urgență au explicat la televizor, de am ajuns eu doctor ascultându-i, de ce e vital vaccinul anticovid.

Zeci de mii de oameni nevaccinați au murit și mor în chinuri, în fiecare zi. A refuza vaccinul în aceste condiții e un gest care ține de joasa calitate umană a individului”, mai scrie CTP.

Citește și

Mugur Mihăescu: ”Mi-a plăcut toată viața să râd de proști! Ăștia de acum, actualii, sunt cu presiuni politice”